Sledujte nás

Anglicko

Šláger kola EPL: Tottenham – Liverpool

Šláger kola na Ostrovoch sa odohrá na stále novučkom Tottenham Hotspur Stadium a my sa máme na čo tešiť.

Tottenham - Liverpool, 11. január 2020

Doba dneška je tak vzrušujúca, že ľudí môže šokovať iba nudou. A aj červení od Mersey v lige za kanálom kopú tak, že miestnu top flight už pred mesiacom konvertovali v rozpačitú bitku o druhé miesto. V preklade o prvého lúzra.

Štatistiky sú ako bikiny, ukážu veľa – nikdy nie všetko, streliť každopádne aspoň gól v 29-ich zápasoch po sebe v najprominentnejšej lige sveta je na celkom slušnú kardašiansku storku na IG.

S/v/alahovci nateraz nepoznajú slepé guľky a pri obrane Spurs, neraz deravej ako ústa starej squaw z apačského vigvamu, je dnes pod Big Benom isté, že strelia minimálne jeden – to akože tutovka pri kurze, čo sa ani neoplatí čeknúť. Spurs budú bez kľúčového Kanea navyše nútení hrať doma o dosť inak a na výhru streliť aspoň dva, v čo ale neverí ani moja babka s novoročnými pacerkami – Reds neinkasovali v lige líg už 495 minút.

Pri abysálnom tabuľkovom náskoku Liverpoolu, jeho podvedomí „už nemusím na 100%“ a Mourinhovskom filigrántstve remíza v Londýne neprekvapí. Tak, ako za Lamanč už ani Brexit.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko