Sledujte nás

Bojové športy

UFC 247: Šampióni obhájili tituly

Vráťme sa spoločne k hlavnej karte nedávneho eventu UFC 247.

UFC 247: Šampióni obhájili tituly

UFC 247 odohrávajúce sa v americkom Texase ponúklo hneď dva titulové zápasy. My vám teraz ponúkame náš pohľad na všetky duely hlavnej karty.

Derrick Lewis – Ilir Latifi

Víťaz Lewis na body (jednohlasne)

V prvom zápase hlavnej karty na seba narazili ťažké váhy Lewis vs. Latifi. Tento zápas bol aj napriek všetkým očakávaniam veľmi vyrovnaný, ale napokon sa všetci traja rozhodcovia rozhodli na víťazovi z domáceho prostredia – Lewisa.

Mirsad Bektić – Dan Ige

Víťaz Ige na body (viachlasné rozhodnutie)

Druhý zápas Bektić vs. Ige. Aj tento zápas sa skončil na body, ale tu to rozhodcovia až tak ľahké nemali. Jeden totiž hlasoval za Bektića, ostatní dvaja však mali rozdielny názor a hlasovali v prospech Igeho. Ten sa tak stal víťazom tohto zápasu.

Juan Adams – Justin Tafa

Víťaz Tafa 1. kolo spôsobom TKO 

Justin Tafa urobil so svojím súperom krátky proces, keď ho v druhej minúte prvého kola ukončil dobre mierenými údermi pravačkou na technický knokaut. Tento zápas tak priniesol rýchlu akciu, ktorá zdvihla zo sedadla nejedného fanúšika zmiešaných bojových umení.

Valentina Shevchenko (C) – Katlyn Chookagian

Víťazka Shevchenko 3. kolo spôsobom TKO

Hlavný (titulový) predzápas. Shevchenko preukázala v priebehu celého zápasu väčšiu komplexnosť ako jej protivníčka Katlyn a hlavne oveľa väčšiu vôľu zvíťaziť. To sa jej nakoniec aj podarilo a v treťom kole ukončila svoju súperku údermi na zemi. Shevchenko tak ostáva šampiónkou.

Jon Jones (C) – Dominick Reyes

Víťaz Jones na body (jednohlasne)

Hlavný (titulový) zápas. Tak tento zápas sa pre šampióna nevyvýjal vôbec dobre. Ten mohol pokojne prvé tri kolá prehrať, no od polovice zápasu začal preberať iniciatívu do svojich rúk a nakoniec si ustrážil toto pre neho nesmierne dôležité a náročné víťazstvo a zvíťazil jednohlasne na body. Jones tak ostáva šampiónom.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Bojové športy