Sledujte nás

Hokej

Finišuje posezónna dražba dresov a hokejok HC Košice

Využite príležitosť a získajte len pre seba zápasový dres či hokejku hráčov HC Košice. Posezónna dražba končí už v piatok.

HC Košice - dražba dresov a hokejok

Už len niečo viac ako 2 dni bude trvať dražba dresov a hokejok, ktorú si pre všetkých fanúšikov pripravilo HC Košice.

V ponuke sú biele aj tmavé zápasové dresy a hrané hokejky, ktorým prináleží certifikát pravosti. Výťažok z tejto dražby pritom pôjde na fungovanie klubu v tejto pre športové kluby neľahkej dobe.

„Ak chcete pomôcť klubu a získať pri tom cennú relikviu s certifikátom pravosti, neváhajte a pridajte sa k dražiteľom,“ píše sa na oficiálnej facebookovej stránke klubu HC Košice.

„Na úrovni vyvolávacích cien ostali dresy košických mladých pušiek (Maňák, Kover, Eliáš), ale aj skúsenejších odchovancov (Zeleňák, Michalčin, Cibák). Zázračnú hokejku (na mieru) najlepšieho strelca ligy Marcela Hašćáka môžete získať (aktuálne) len za 76 € (hodnota novej hokejky je viac ako 250 €),“ pokračuje klub v príspevku na Facebooku.

Teraz teda máte ideálnu šancu pomôcť HC Košice v aktuálnej zložitej situácii, kedy trpia hráči, fanúšikovia a samozrejme aj samotný klub. Do dražby sa môžete zapojiť do piatku na tejto stránke. Držíme palce!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej