Sledujte nás

Futbal

Športové „čo by bolo nebyť Covidu“

Športoviská zívajú prázdnotou akú si nepamätáme a nám tak neostáva nič iné, ako si trošku zafantazírovať.

Športové "čo by bolo nebyť Covidu"

Na aktuálnu športovú sezónu nezabudne nikto z nás a nezáleží na tom, aký šport sledujete alebo komu fandíte.

Športoviská zívajú prázdnotou, akú nezažili azda od druhej svetovej vojny. Kvôli tomu nám neostáva nič iné než fantazírovať, čo by sa stalo nebyť aktuálnej pandémie. S vaším dovolením si dovolím podumať nad futbalovými osudmi naprieč anglickými štadiónmi. Začiatkom mája by bolo možno týchto pár vecí už úplne jasných.

Liverpool sa teší z titulu

Určite aj vám napadla táto situácia ako prvá. Asi 2 mesiace dozadu som napísal zamyslenie na tému čo môže zabrániť Liverpoolu získať majstrovský titul. Nuž a pred pozastavením súťaže to bolo ešte jasnejšie – liverpoolskym stačili už len dve výhry. Šesť bodov a 30-ročné čakanie by bolo ukončené. Nemôžeme preto pochybovať, že o tomto čase by už bolo o titule dávno rozhodnuté.

Mourinho na pokraji vyhodenia

Kohúti z Londýna pred pozastavením sezóny neokúsili chuť bodového zisku až v šiestich zápasoch. Lilywhites vypadli z FA Cupu a pár dní na to ich v Lige majstrov prevalcoval valec z Lipska. Skrátka, ňemaš Kejna ňemaš pravdy. A to si dokonale uvedomuje aj The Chosen One, ktorý by sa ku sklonku sezóny modlil za návrat nielen Angličana, ale aj Son Heung-mina či takého Moussa Sissoka. Azda len to by ho zachránilo od konca sezóny, ktorý si neželá ani jeden kouč.

Mourinho v zápase Tottenham - Lipsko

Man City v semifinále Ligy majstrov

S vedomím, že minimálne najbližšie dve sezóny neochutnáte európske trávniky sa hrá ťažko. Alebo ľahko? Po prvom víťaznom zápase s Realom Madrid by mali Citizens o motiváciu postarané a aktuálne by sme sa nachádzali v semifinálovej fáze turnaja, kde by podľa mňa modrí menčestráci nechýbali. Bo keď už nie doma, tak aspoň v Európe by Pep hviezdil.

Man United útočí na TOP 4

Stačia dve slová. Bruno Fernandes. Nájdený januárový poklad Červených diablov v podobe portugalskej posily doniesol do hry The Reds niečo, čo ich fanúšikovia neokúsili celú sezónu. Aj kvôli tomu si myslím, že by Man United mohol pokojne pomýšľať na finálne ligové umiestnenie v TOP 4, kde by nahradil napríklad nevyrovnanú Chelsea.

Wolves v semifinále Európskej ligy

Čierny kôň celej sezóny Premier League ukázal svoju silu nielen na anglických trávnikoch, ale tiež v Európskej lige. Postup cez Espanyol a nádejná remíza 1:1 vonku s Olympiacosom ich mierne favorizovala aj do ďalších bojov. Lebo Adama Traore. Lebo Jimenéz. Lebo Nuno vie čo robí.

Adama Traore - Európska liga

West Ham v zóne zostupu

Po tom, čo dáte naživo v slnkom zaliatom Upton Parku legendárne Blowing Bubbles vám Hammers skrátka prirastú k srdcu. Aktuálna sezóna im však nevychádzala podľa predstáv. Tápajúci West Ham bol na tom pred pozastavením sezóny bodovo rovnako, ako osemnásty Bournemouth, s výhodou len gólového rozdielu. No a pri pohľade na zápasy, ktoré Kladivárov čakali / čakajú niet divu, že ich podpreseda Karren Brady zastáva názor, že by mala byť sezóna anulovaná. To sa však našťastie zatiaľ nedeje.

Nebyť COVID-19, mohlo sa na trávnikoch odohrať množstvo zaujímavých vecí. Ale zdravie je samozrejme prvoradé. My však veríme, že sa všetko dá do poriadku a opäť sa budeme môcť radovať z obyčajných maličkostí, akými sú aj futbal či šport vôbec.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal