Sledujte nás

Hokej

VIDEO: Peter Bartoš sa prihovára fanúšikom HC Košice

Výzvu MY SME HC KOŠICE podporuje aj klubová legenda Peter Bartoš.

Výzva MY SME HC KOŠICE na záchranu košického hokejového Á-čka trvá do 15. júla. Dosiahnutie vytúženej čiastky sa však zdá až príliš vzdialené.

1. júla na podujatí Community Forum oznámilo HC Košice komunitnú zbierku na záchranu košického hokeja. Pokiaľ sa klubu podarí do 15. júla vyzbierať 700 000 €, pokryjú sa tým všetky potrebné náklady na prihlásenie mužského Á-čka do najvyššej slovenskej ligy. Aktuálne sa však na transparentnom účte nachádza len takmer 19 000 €.

Internerom sa však aj napriek tomu skôr ako podporné správy šíria nenávistné a hejterské komentáre. Vlnu nespokojnosti a negativity sa snaží svojím príhovorom všetkých fanúšikov zmierniť Peter Bartoš, ktorý je jedným z najikonickejších hráčov HC Košice. Aktuálne tréner mládeže vyzýva fanúšikov k aktivite a podpore. Celé vyjadrenie si môžete pozrieť vo videu na začiatku článku.

Pomôžte zachrániť košický hokej

Aj vy môžete priložiť ruku k dielu a pomôcť HC Košice zachrániť hokejové Á-čko. Pomôcť môžete napríklad príspevkom na transparentný účet (SK7409000000005169641025) alebo nákupom v oficiálnom klubovom e-shope. Všetko podstatné o zbierke a možnosti podpory nájdete na webe mysmehckosice.sk.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej