Sledujte nás

Futbal

Dominancia na OSEM? BAAAYERN!

Kedysi platilo že Bayern je Barcelona so svalmi, dnes ráno je tvrdiť niečo podobné už len odvaha.

Dominancia na OSEM? BAAAYERN!

V piatok večer sa udialo niečo, o čom sa bude ešte dlho hovoriť a ešte dlhšie sa na to bude spomínať. Vitajte pri zhrnutí prvotriedneho zmazania Barcelony z futbalovej mapy sveta, drahý kolektív. 

Timo

V piatok som po pár hodinách na kúpalisku odchádzal domov spečený ako rak, a tak som od večerného sviatku futbalu už veľa neočakával, veď vždy môže byť aj horšie, či? Sadáme s partiou k stolu a s prvým glgom dvanacky prichádza aj úvodný hvizd. Bojím sa, prvé náznaky akcií pre Messiovcov končia v neviemkde a zrazu bum, Müller dáva na 1:0. Mega radosť až dovtedy, kedy si Alaba priklincoval taký vlastenec, že aj Škrtel by závidel, xixi (1:1). 

Do polčasu štyri jedna a ja ostávam prilepený k stoličke a neveriacky krútim hlavou, že čo kedy ako? Aj druhý polčas skončil 4:1, pričom posledné tri góly Bavorov padli za posledných OSEM minút. Bayern však nebol ten, ktorý ovládal celý zápas. Treba uznať, že nejakých max. desať minút bola na koni Barca. Suarézova akcia, Messiho strela do stredu brány, neskorší strieľaný center s pozdravom na tyčke či Lengletova hlavička tesne mimo. Ale to je asi všetko, priatelia.

Bayern ukázal svoju ideológiu – statickú a na Messiho hrajúcu Barcu vyškolil azda z každej takticko-technickej stránky, pričom už teraz je isté, že z tohto výsledku budú vyvodené výrazné následky. Barcelona ostala rozmontovaná jak stany po prvej noci na Grejpe, ale čo mrzí ešte viac – keď pošlete hráča za 125 mega na hosťovanie a potom vám šupne dva plus jedna, nassere… 

8:2 priatelia, to je výsledok, ktorý proste neospravedlníš.  

Stew

Kedysi platilo že Bayern je Barcelona so svalmi, dnes ráno je tvrdiť niečo podobné už len odvaha. Včera sa v Lige majstrov zlomila história, Semedo odišiel z Instagramu a v Katalánsku začali instantne vyrábať celotvárové rúška. Ako dosť presvedčený guardiolista som určite viac messiovec ako mullerista, po piatom kúsku v sieti Barcekomy to tak bolo počas včerajších jatiek už iba bolestivé kopanie do mŕtvoly. Hej, éra messiášovcov skončila, robiť si ale na nete srandu z geniálneho trpaslíka po celých tých rokoch, kedy tešil svet niečím čo nik nevie, mi príde zlomyseľno malicherné. Umenie futbalu meria počtom trofejí iba silný materialista.

Bayern vyradí aj City, na to spokojne stavte frajerkine prádlo aj chatu pri Domaši. Ťažké je byť najlepší, ale dakto to robiť musí.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal