Sledujte nás

Anglicko

EPL: Modrá bitka na Etihade

Na dobrý futbal sú potrební vždy dvaja. Aj na zlý, ten nám ale za kanálom v ďalšom kole Premier League dozaista nehrozí.

EPL: Modrú bitku na Etihad Stadium

Na dobrý futbal sú potrební vždy dvaja. Aj na zlý, ten nám ale za kanálom v ďalšom kole Premier League dozaista nehrozí. Vitajte znova v zemi Wilka Dobyvateľa, priatelia.

Brighton – Man United

Domáce Seagulls zatiaľ kopú solídnu atraktívnu modernu, Maupey, Leandro Trossard, či Tariq Lamptey sú pohľadní manekýni určite hodní pravidelnej všimky. Nepríjemnejší pomykov než ten z výkonu United v minulom kole som na druhú stranu zažil len s Cigánikovou na Latte v Tescu, na tú som ale nepoložil 5 ečiek keď bola doma 0:1 dole. Po futbalovej dystrofii Devils proti Crystal Palace to znova vyzerá, že veriť červeným bude aj v tejto sezóne ako veriť v blahobyt v Mongolsku. Solšéra mám rád, sused už ale včera stavil penu, že Nór nedožije v kresle červených Vianoc. Pri 4.6 versus 1.8 skúsim 1:1.

Sheffield – Leeds

Na Bramall Lane tiahne Leeds, nateraz výstavná šupa a vyblýskaný ťahák ligy. Bielsov nadupaný voj The Whites symbolizuje zaručenú gólovú prestrelku, tip na strelený gól na oboch stranách vyzerá byť tutovkou. Pri kurzoch 2.6 versus 2.6 poľahky uverím v 2:2.

Man City – Leicester

Modrú bitku na Etihad Stadium môže rozhodnúť hocikto, kto spraví Mendyho na ľavej strane domácej obrany, rozumej aj ja. Prečo Pepe stavia obrancu, čo má okrem bicepsu ešte planý center a potom odkop nikam, to mozog neberie, keď si predstavím Vardyho či Maddisona v súboji s 50-miliónovým omylom Skyblues, vidím to na dvojku pri priam neskutočných 9.3. V lepšom prípade na vyšívanú remízku. Risk je dnes v Manchestri určite zisk. Skúsim 2:2.

Liverpool – Arsenal

Rozstrel ťažkých kalibrov Liverpool neprehrá. Lebo zatiaľ nemôže. A lebo Thiago. A Mané. A Svallah. Skúsim 3:1.

Keď žiješ v tom, že Omar kopal Fatime futbalovú loptu, nestávkuj. Radšej rapuj, budeš OTO. A dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko