Sledujte nás

Futbal

Liga národov: Víkendový sumár

Poďme si zhrnúť, čo sa v Lige národov stihlo udiať počas ostatného víkendu.

Liga národov: Francúzsko - Portugalsko

Veľkolepá súťaž, ktorú obľubujú hlavne kluboví tréneri, je späť. Poďme si zhrnúť, čo sa v nej stihlo udiať počas ostatného víkendu. Samozrejme, ahoj kolektív.

Skupina A

Španielsko – Švajčiarsko 

V sobotu sa v Madride stretli dva ŠŠtáty a i keď sa čakala gólová nádielka, skončilo to asi ako nedovarená ryža. Čakáš, dúfaš, ale nakoniec i tak len 1:0 a spolu len chabé štyri strely do priestoru troch žrdí. Skóre otvoril a vlastne i zatvoril Mikel Oyarzabal v 14. minúte a potom už okrem Traorého bicákov neponúkol zápas nič špeciálne.

Ukrajina – Nemecko 

Nemeckô jungs si po dvoch remízach v skupine konečne pripísali tri body po výhre 1:2. Proti ukrajinskému kádru je to síce úspech asi ako moje dva prezenčné týždne v škole, ale ráta sa to všetkými desiatimi. Góly Gintera (20. minúta) a Goretzku (49. minúta) poslali nemeckých do vedenia, pričom Malinovskeho penalta zo 77. minúty len pošteklila kútiky Jogiho Lowa. 

Anglicko – Belgicko 

Nedeľný podvečer ponúkol tento megašláger dvoch ťažkých váh. Skóre otvoril /ako inak/ Romelu Lukaku, no daždiví Angličania sa dokázali otrepať a otočili vývoj stretnutia vo svoj prospech. Najprv z penalty Rashford, potom pomocou teču Mejsn Mount. 2:1 pre Johnsonovic chlapcov.

Francúzsko – Portugalsko

Keď sa proti sebe postaví Ronaldu a Embappé, tak nevadí ani nula nula. Šance mali obaja súperi, no hviezdni útočníci vybili zubä na hviezdnejších brankároch a kombinačná hra oboch dvíhala zo stoličiek aj bez gólu, thomuver. A keď sa budete nabudúce rozčuľovať nad tými, čo si predlžujú odchod do dôchodku, len pripomínam, že sekera Pepe o chvíľu oslávi 38 rokov. 

Skupina B

Celá skupina bé bola na programe v nedeľu, pričom miesto konkrétneho sumáru zápasu po zápase by som radšej zvolil efektívnejšiu alternatívu.

Haaland nasekal Rumunom hetrik, Česi zas nejak vyhrali, Turci radšej remizovali s Rusmi a my? To je ťažké aj skritizovať, nie to ešte nejak opísať. Chcem si ešte raz pozrieť tie vraj dve strely na bránu a dokončím to len s tým, že som rád za 1:0 pre Robertsonovcov. Nerád to píšem, ale niekedy mám pocit, že si za našu hru nezaslúžime ani ten čičmiansky vzor na dresoch, nie to body. 

Slovenská honba za kritikou a snahou o dobrú kolmicu pokračuje v stredu proti Izraelu. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal