Sledujte nás

Anglicko

EPL: Vykradne Leeds Villu?

Premier League volá do ďalšieho kola a pre každého fanúšika ostrovného futbalu si pripravila skutočné chuťovky.

Leeds United
Foto: SITA/Paul Ellis/Pool via AP

Futbalisti sú ako prostitútky – ruinujú vlastné telá pre potešenie iných. Spýtajte sa takého Fandajka. A vitajte znova v zemi magického Albionu a jeho lige líg, priatelia.

Aston Villa – Leeds

Niet nad vymastenejšiu chuťovečku do vychmurenej karantény a hneď na piatok večer. Kým si sediac na mraziacom boxe vo Villa Parku kopne Marcelo Bielsa svoje rituálne štyri kávy, budem mať vsadenú desinu na to, že jeho borci si nestrelia ďalší vlastňák a ukradnú domácim čiernym, ani nie tak koňom ako žrebcom súťaže, minimálne dva body.

Skúsim 2:2 

West Ham – Manchester City

Vieš, kde dôjdeš v Londýne, keď pôjdeš furt na východ? Na West Ham. Dáš si v krčme Fostera, zahráš potetovaného tvrďasa, aby nik nepoznal že si iba rednek z malého mesta, vyleješ obsah krýgla spolu s ostatnými na plafón, zarehoceš sa aká to je ukvapkaná pecka, na wecku sa narýchlo doučíš „Blowing Bubbles“ a – potom to príde… 

Teda, prišlo by, nebyť kovidu…

Šejkovci uja Mansura síce nekúpia polovičkám krokodíliu kabelu od Gucciho z Oxford Street, na druhú stranu ale ani nepodcenia miestnych šunkaUnited ako naposledy Jose a na konci dňa odtiahnu na sever s plnkou. 

Skúsim 1:3

Liverpool – Sheffield

Predný kruciálny ligament máš v kolene furt len jeden a pokiaľ si ho už stihol v živote rupnúť vieš, že buď zoperuješ, alebo choď kopať do Malcova. Liverpool bez Virgila, to radšej duet s Kulym, na predposledný Sheffield dnes doma akiste ale postačí Kloppovi aj béčko.

Skúsim 3:1

S pozdravom ak je to žlté a leží to na zemi nemusí to byť hranolka ale Neymar sa s vami lúčim a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko