Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Európska liga, 29. október 2020

Medzinárodná futbalová hitparáda pokračuje štvrtkovou nádielkou zápasov Európskej ligy.

Alkmaar - Neapol, Európska liga
Foto: SITA/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Medzinárodná futbalová hitparáda pokračuje štvrtkovou nádielkou zápasov Európskej ligy. Vítam kolektív. 

AC Miláno – Sparta Praha

Ako som predpokladal v minulotýždňovom vydaní, Sparta dostala na držku a Celtic tiež. Dnes teda v milánskom futbalovom dóme môžu Ibrahimovičovci nadviazať na perfektnú sériu bez prehry. A tak aj bude. Pritom 1,32 na domácich od Tipsportu nie je vôbec od veci.

Lille – Celtic 

Francúzske mladé pušky majú nadbehnuté na fajnovú sezónu, čo potvrdia aj doma proti Škótom. Na Dogy je vypísaný pekný kurz 1,82 a neverím tomu, že dnes na domácej pôde stratia všetky body. Neprehra Lille a zľavy v Bille. Verím tomu.

Arsenal – Dundalk 

Každý tiket si zaslúži taký ten zápas, ktorý je do počtu a zároveň môže všetko skaziť. Nevravím, že Gunners doma podcenia súpera, ale u nich sa žiaľ ráta s viacerými absurditami. Kurzy 1,0niečo proti 40. Veľa? Málo? Neviem, dajte radšej na góly.

Slavia Praha – Bayer Leverkusen 

Slavia z onej úspešnej sezóny a pól je zdá sa preč. Bez Součka, Coufala, Krála či Deliho im to nejde znova nakopnúť a tak ako som ich hajpoval pred týždňom, presne tak dostali v Izraeli 3:1. Dnes doma proti nemeckej mašine predvedú boj so snahou o obnovu fanúšikovskej viery. Leverkusenu chýba značná časť opôr a aj preto je ich kurz 1,93 (istotka?). Slavia verí v tzv. magic nights, čiže ak ste bohatí alebo teda chudobní, kurz 3,89 praje odvážnym.

Real Sociedad – Neapol 

Neapol to v prvom kole dojebabral na plnej čiare. Lobotkovci prehrali doma s Alkmaarom a preto idú do druhého dejstva na 110% po výhru. San Sebastian nie je vôbec zlý, ale Odegaard je už v Reale Madrid. Na hostí až 2,73 je bratia a sestry KURZ VEČERA. Lebo Koulibaly. 

Antverpy – Tottenham 

Spurs určite nepošlú na belgický trávnik to najsilnejšie, no aj to druhé najsilnejšie bude na pohodlnú výhru stačiť. Mourinhovci aj dnešní domáci si z prvého kola nesú tri body, pričom len futbalový extrémista by veril, že Antverpy dnes majú šancu na bodový zápis. K tomu všetkému, na Spurs vyhodili zatiaľ 1,5 – not great, not terrible.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal