Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 3. november 2020

Týždeň sa s týždňom snúbil a futbalová hitparáda medzinárodného rozmeru je opäť späť.

Lewandowski - Liga majstrov
Foto: SITA/Maxim Shipenkov/Pool via AP

Týždeň sa s týždňom snúbil a futbalová hitparáda medzinárodného rozmeru je opäť späť. Dovoľte teda zhrnutie toho najzaujímavejšieho z utorkového programu Ligy majstrov. Pozdravujem kolektív. 

Šachtar Doneck – Borussia Mönchengladbach

Skupina v rozložení Real, Inter, Šachtar a Gladbach. Stavím dva áčkové predmety a tri banány na to, že nik by po druhom kole netipoval posledných dvoch menovaných na čele a naopak. Šachtar ani Gladbach dovedna neprehrali, pričom obaja dokázali ešte ubrať aj z tej ostávajúcej úrovne Realu Madrid (Šachtar výhra, Gladbach remízka). Ukrajinsko-nemecký súboj tak pre dnešných súperov znamená veľa a mne sa tak zdá, že hostia sa napokon výhry zhostia. Domáci majú kurz až 3,42, zatiaľ čo Thuramovci 2,12. Na xku je síce sľubných 3,8, ale tak kedy remizovali Nemci s východom? Tipujem výhru Borussie M’Gladbach. 

Manchester City – Olympiakos

Pamätám si to ako pred rokom, keď som pred rokom videl hrať Olympiakos naživo proti papierovo silnejšiemu súperovi. A uvedomil som si jeden značný fakt – grécky celok vyhrá len vtedy, keď ten druhý vyhrať nechce. Dnes teda na Etihadovom Stadiume potvrdí Pepek G. proces tiki-takovej fénixiády (rozumej povstanie z popola hrozných výkonov od hráčov za miliardu eur) a budú padať góly, po nich možno aj hlavy. Na City vzhľadom na ostatné matchdays kurz 1,23, čím Tipsport doslova vyzýva tipujúcich k dopísaniu jedného zápasu naviac.

Atalanta – Liverpool 

Atalanta má kvalitu aj poctivé futbalové smerovanie. Nemôžem si však pomôcť s prirovnaním, že sú pre mňa ako Forrest Gump v americkom futbale. Postavíte 11 hráčov na ihrisko a vydáte povel k strieľaniu gólov. Proti talianskym sa preto hrá mega ťažko, lebo aj keď dáte skúsenému tímu 3 góly, oni vám pokojne dajú aj 5. Liverpool to preto bude mať bez Fundijka ťažké, no na konci dňa to budú červení, kto sa bude tešiť z troch bodov. Verím LFC pri kurze 2,09. Remíza pri 4,10 taktiež nemusí byť najhoršou voľbou.

Real Madrid – Inter 

Rád by som tento match uviedol ako šláger jesenného vydania Ligy majstrov. Ale buďme féroví (nemáš za čo, Feri), títo dnešní giganti si pôjdu v Madride vytrhať tetovania aj čelenky bez ich niekdajšej noblesy. Kolarov je tak skvelý obranca ako Lucas Vázquez útočník a preto majú dnes obaja tréneri za úlohu aspoň vyskúšať toho druhého poraziť. Keď sa dvaja bijú, tak by mal vyhrať tretí, dnes to budeš práve ty, ktorý šrajfneš na papirik v stávkovej remízu. 4,05 kurz, no neberto.

RB Salzburg – Bayern Mníchov 

Necelých 120 km od Mníchova leží štvrté najväčšie mesto Rakúska, ktorého futbalová práca nemá v našej susednej krajine podoby ani obdoby. Salzburg má vždy v tíme mladých, po úspechu dychtivých hráčov, ktorým síce môžu chýbať skúsenosti, no motivácia proti najväčším klubom sveta ich častokrát pricisne k životnému výkonu. Dosť bolo hajpu. Dnes sa to však nestane, lebo ako som uviedol kedysi skôr – Bayern dnes neporazíš, iba ak mu nevyjde zápas. A keďže som už stavil predmety aj raňajky, radšej to už nechám bez stávky. 1,4 na Bayern? Tomu ja hovorím KURZ VEČERA, drahý kolektív.

Inak ešte jedna dôležitá informácia: vedenie Premier League sa rozhodlo kvôli situácii prerušiť ligu a odovzdať titul Manchestru City. Iba jeho fans totižto môžu oslavovať a pritom držať dvojmetrové odstupy. 🙂

Držte sa, kolektív. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal