Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zvalí Klopp Pepa?

Vitajte znova vo futbalovej zemi potomkov Jútov, Keltov, Sasov i šašov, priatelia.

Manchester City - Liverpool, Sterling gól

Johan Cruyff vraví, že najprv je dôležité hrať dobre, až potom vyhrať. Sused vraví, že zajtrajší víťazi sú dnešní porazení. A moja mama vraví, že muž, ktorý je schopný odpozerať tri futbalové zápasy za sebou, je klinicky mŕtvy. Vitajte znova vo futbalovej zemi potomkov Jútov, Keltov, Sasov i šašov, priatelia.

Everton – Manchester United

Tofýs si v ostatnom kole na prázdnom, v lepších časoch aj 52-tisícovom St. James Parku bez Richarlisona a Jamesa Rodrigueza neškrtli ani pásik v spoďaroch, ono keď nemáš lavičku, stojíš. Alebo spadneš. Z čela tabuľky ligy líg určite. United je na druhej strane nevyspytateľný ako dierka v sitku po rezňovom prde, pokiaľ to bol tišoun bravčový, potom remízka pri 3,5.

Crystal Palace – Leeds

Biel/sov/e Pávy z Leedsu schytali naposledy od „Leičestru“ výstavnú štvorku, pravdou ale ostáva, že čím viac prikladali v učvachtanom ostrovnom lejaku pod kotol, tým poľahšie im Vardy po obligatórnej fľaške /dvoch?/ Leucínu zlámal na konci dňa hladné krky. Leeds neprehrá. Lebo futbalový Boh už nechce.

Leicester – Wolverhampton

Ofenzívna mastenica na King Power sľubuje viac ako Kulyho vianočný album, či doma Líška prekabáti pri 2.5 „portugalského“ vlka zvažujte radšej opatrne a za menej. Traore zakešoval nový Nubian, Vardy hneď celú kryokomoru a Šmajchel okrem brutálnej formy i všetky bozky pani Šťasteny. Pri danom status quo Wolves najskôr ale neprehrajú.

Manchester City – Liverpool

Časy, keď City nakladali súperom vlečky, pamätá možno tak Kompany so Sanem, nedá se ale pořád svítit a ani Chuck eN neprepláva plávajúcu podlahu hneď každý deň. Pepefellas nedisponujú obranou čo by ustála Svalaha a spol, a keď aj vpredu strelia na Eastlands dva, dostanú tri.

Neprehra Liverpool.

S pozdravom „Futbal je ako test na kovid – každý je lepší ako žiadny“ sa s vami lúčim a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko