Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zraneniami zdecimovaní Červení

Za Lamanč kolo číslo 9, vitajte, kamaráti.

Van Dijk zranenie
Foto: SITA/Peter Byrne/Pool via AP

Tá moja minule vraví, že akí sú tí futbalisti fešáci. Hej, účes svätí prostriedky, vysvetľujem hladiac si kindervajcovú pleš. Za Lamanč kolo číslo 9, vitajte, kamaráti.

Aston Villa – Brighton

Chlapci z južného pobrežia vo Villa Parku najskôr padnú jak Magianovi gúško v estévé, Griliš griluje futbalovú spektakularitu a Villains nateraz a zaručene kopú šancu na top four. LD, že LenDokedy. Skúsim 3:1.

Tottenham – Manchester City

Najprv si Jose s Pepem padnú do náčuria, aby Spurs 90+ minút nato prezentovali vyblednutej modrej, že už zďaleka nie je čo bola. A len tak skoro nebude. Skúsim 2:1.

Leeds – Arsenal

Čím atraktívnejšie kopeš, tým viac prehrávaš, aj toť v ostatnom čase priblblý atribút FC Bielsa Leeds. Aj smola musí mať ale raz smolu, dnes neprehra Peacocks.

Liverpool – Leicester

Keď z desiatich striel trafíš osem, buď si Billy d Kid alebo Vardy. Daj mi loptu a choď sa radovať, ak zraneniami zdecimovaný voj červených neubrzdí chtíč naspídovanej leicesterskej pirane, na Anfield môžu spoko žehliť čiernu vlajku. Skúsim 1:2.

Dámy, ak chodíte so škarohlídom, pošlite ho do Premier League, tam ho už dajú do laty. A keď nie, tak aspoň na nosidlá. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko