Sledujte nás

Anglicko

EPL: Víkendová priehršť drahokamov

Víkendová premierligová šouka za skalami Doveru sľubuje aj tento víkend skvelý futbalový zážitok.

Liverpool Sadio Mane gól
Foto: SITA/Peter Powell/ Pool via AP

Viete kedy je kôň v koňkurze? Keď to poserká ekoňom. Víkendová premierligová šouka núka za skalami Doveru luxusnú priehršť drahokamov, ako vraví Jirka Šelingr, hŕŕ nanéé.

Leeds – Brighton

Bombovačka relatívnych slabingerov pri 2.08 versus 2.06 v miliardárskom rybníku Premier League sľubuje trefy na oboch stranách. Domáce Pávy stopercentne dajú, na 79%+ dostanú. Bielsa na angline už pochopil aj predprítomný čas, dôležitý bude preň každopádne ten budúci. Simple.

Fulham – Chelsea

Atletickí krasokopci z Craven Cottage naposledy zaslúžene ukradli Josemu bod, Fulham pod Parkerom – pre mnohých dosť nečakane – potvrdzuje utešenú renesanciu v každom aspekte guľatej hry hier. Favorit je dnes pri 1,5 každopádne Frank, vsadil by som na očakávany vinkel Tima Wernera. Pravý zľava. Inak, khamán, fúlm!

Leicester – Southampton

Jedna z hitoviek kola, na King Power čakajme ruju nenažratých piraní a ofenzívu, čo pohladí každú skrarantenovanú dušu v povinne okakanom lakdaune. Pri 1,8 versus 4,5 kopne Vardy pred výkopom štyri nesky a nechá tipéra uveriť, že na domácom drne Líšky nemôžu stiahnuť chvost.

Liverpool – Manchester United

Ruku hore kto pri výkope červenej proti ešte červenšej nenašteluje anténu na Anfield. Jou, United sú na čele tabuľky ako onen spomenutý slon na vrchole vianočnej jedličky – nik nevie ako sa tam dostal, každý ale čaká, kedy spadne. Kloppovci načas zadreli valec, pri 2 versus 3,5 chystá lubrikant na Mersey Sadio Mane. Šak pri takom plate sa ma, ne?

Manchester City – Crystal Palace

To že si dobrý strážny pes ešte neznamená, že budeš aj dobrý gazda, kukni na našich politikOFF. Či postrážia hodgsonovci na Eastlands Bruyna, či tragik Sterling zase odkope panbožkovi komín, a či čarodejník Hodgson vytiahne na konci dňa zo zajaca cylinder zvažujte pri 1dačo versus 19. Vek 20. Testosterón 1200. Foden za desať.

Padla, fajront, keď ste to dali až do koňca, ostaňte v koňtakte aj naďalej a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko