Sledujte nás

Futbal

Spoza piva: Európska liga, 15. apríl 2021

Kedysi bola Európska liga priestorom pre menšie kluby na medzinárodnú interakciu. V dnešných odvetách však nechýbajú Ajax, Manchester United či Arsenal.

Arsenal - Slavia Praha, Európska liga
Foto: SITA/AP Photo/Alastair Grant

Kedysi bola Európska liga priestorom pre menšie a slabšie kluby na nejakú medzinárodnú interakciu. V dnešnej odvete štvrťfinále nechýba Ajax, Manchester United ani Arsenal. Vítam kolektív pri stručnom ale o to zhrnutejšom opise toho, čo nás čaká už dnes večer.

AS Rím – Ajax

Ajax si už tradične od apríla postupne vyzdobuje štadión aj tréningové centrum čakajúc na ďalší ligový titul, no aj oni vedia, že z takejto sezóny by mohli useknúť predsa len viac. V štvrťfinále EL prehrali prvý zápas doma s AS Rím 1:2 a teda pred odvetou ostalo všetko otvorené. Kto alebo ako čo sa týka dnešného zápasu neviem, ale postúpi Ajax. Foršúr, jak by Kloppo povedal.

Manchester United – Granada

Keby pred rokmi povieš vedeniu Granady, že v covid sezóne budú v najlepšej osmičke baviť proti Red Devils, hodili by po tebe panvicu na paellu. Disis majsen, now ic realita, ale len dovtedy, kým na trávnik zas nevbehne obnažený fanúšik nikoho ale zároveň každého. Čakať 10 hodín za reklamným bannerom, to chce extra dávku debility. Prvý zápas 2:0 pre United a nie som si istý, či Granada má gule na taký nadpozemský výkon. I tak už dokázali veľa. Fortis Fortuna Aduivat kolektív.

Villarreal – Dinamo Záhreb

Unai Emery potvrdil, že jeho kvality siahajú ďaleko vyššie, než len k chabému good ebening. Žltá ponorečka naďalej brázdi hlbiny európskych trávnikov a na periskope majú aktuálne jediný cieľ- semis. Do odvety si vezú gól z ihriska súpera, ale netreba zabúdať, koho v ostatnej fáze vyplieskal Záhreb. Rakija je ok ale dnes pôjdu ďalej španielskô amigos.

Slavia Praha – Arsenal

Ďalšia radosť vo mne. Slavisti robia radosť celému futbalovému svetu a okrem domácich obzvlášť aj nám ze Slovenskaaa. Minulý týždeň vyrovnal Holeš na 1:1 a zariadil fakt elektrizujúcu východiskovú pozíciu. Slavia robí perfektnú prácu, pričom cez víkend ešte stihli odstrániť všetky pochybnosti o tom, ktorý klub vládne Prahe. Dnes ide really o všetko. Fakty k faktom, Pepé aj Auba sú rýchlejší než Zošívaní… ale nie sú tímovejší. A sú pod tlakom. A Slavia postúpi. Prosím. Verím. Jedem Červenobíla.

Keď sme pri tom obzvlášť. Aký je rozdiel medzi bocianom a obzvlášťom? Bocian hniezdi na strechách, obzvlášť na komínoch. S humorom suchým jak rozhodnutie UEFA smerom k ataku na Ondru Koláře sa s vami lúčim, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal