Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bitka na Temži bez favorita

S Tuchelom na Stamforde je to skoro ako s Kristom v Jeruzaleme, ešte nedávno na SW6 London mnohí kričali hosana, dnes skôr ukrižuj.

Pablo Fornals - West Ham
Foto: SITA/Nick Potts/PA via AP

Doteraz sme frajerovali, že nám vyšiel tip na Haalandovu trefu, resp. hetrik. Odteraz bude machrom každý, komu vyjde stávka na to, že v ktoromkoľvek zápase smrtonosná devina City neskóruje. Eh. Niečo podobné nepamätajú ani tí, čo zažili Peleho, Besta, či Maradonu. Vitajte znova za lamanč, kamaráti.

Aston Villa – Man City

Dvadsiatydruhý máj 2tisíc22, City – Villa. Cash 0:1, Coutinho /69. minúta/ 0:2 a titul pre šejkomodrú reku včudu. Nasledujúci bláznivý obrat na 3:2 si pamätá popri mojej babke s poldeckom aj pol planéty, pozornému divákovi onehdy ale neušiel jeden detail. V bráne stál nejaký Olsen. Dnes tutofka netutofka, haland nehaland, 8,4 na Villu s gólmanom Emilom Martinezom, prípadne stávka na remízku, prezentujú výstavnú odvahu kola.

Everton – Liverpool

V Goodison Parku zhorí pod Darwinom Nunezom najprv tráva a potom celý park. Kauzu Lampard na lavičke domácich Cukríkárov totiž už dlhšie nevidím inak ako tú so svetríkom Scott Parkera pred pár dňami. Sorry Frank.

Man United – Arsenal

Šleha kola, nevyspytateľná sťa borovička po siedmom pive. Kurzy vyrovnané ako sen Quasimoda, 2,6 versus 2,5. Euro polož na erb v srdci, dve na Dúbravku, desať na trefu Ronalda. Kto nekydá na Makvajera je môj kámoš, kto mu praje ako ja, kúpim to ôsme pivo. To ako čisto klonovaný Cityzen.

Chelsea – West Ham

S Tuchelom na Stamforde je to skoro ako s Kristom v Jeruzaleme, ešte nedávno na SW6 London mnohí kričali hosana, dnes skôr ukrižuj. Bitka na Temži nemá favorita, pokiaľ Mendy nepredvedie ďalšiu kľučku z MS U60, Kladivo nevyhrá, Chelsea neprehrá a Igor konečne odstúpi.

S Igorom som srandoval, každopádne desina na Haalanda. Že nedá. Ale iba ak mi poviete kurz. A dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko