Sledujte nás

Anglicko

EPL: Premier League je dnes plná Zátopkov

Futbal je krása, čo neraz bolí. No je to práve hranica bolesti a utrpenia, čo delí chlapcov od mužov.

Gakpo gól, Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Keď Zátopkovi vraveli, že nie je dôležité vyhrať ale zúčastniť sa, nesúhlasil. Že on chce vyhrať vždy. A zúčastňovať sa môžu tí za ním. Premier League je dnes plná Zátopkov. Paráda. Vitaj za lamanč, kamarát.

Aston Villa – Arsenal

Že Gunners nevyhrali v štyroch zápasoch v rade? Stávkarskí šakali vedia, že biť na londýnske Delo za veľa je po v podstate dosť nešťastnej šnúre Artetovej superkvality priam povinnosť. Dom na Gunners pri 1,85. Ak som zas kecal, príď prespať ku mne do garáže.

Chelsea – Southampton

V stredu skoč na Popolec a daj dva otčenáše za Saints od svätej Mary. Od novej sezóny kopú pruhovaní v Championship a Shearer v pube pri Stamford Bridge vraví kilko na modrú tutovicu pri 1,37.

Nottingham – Man City

Už už som čakal kedy si Kevin na Arsenale odpije z pivka a potom pošle Artetu nech vezme ešte po jednom. Silvu na pozícii ľavého beka prežilo City proti Gunners iba zázrakom, pozor dnes na Nottingham. Viete ako to býva po hodoch.

Newcastle – Liverpool

Na severe zeme Wilka Dobyvateľa pumelica kola, nohy na gauč, manželku do Tesca na Latte a euríčko pri 2,7 na Liverpool. Mníška S. Rozumej Nunez.

Futbal je krása, čo neraz bolí. No je to práve hranica bolesti a utrpenia, čo delí chlapcov od mužov. To tiež povedal ten Zátopek.

Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko