Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bitka o prvú štvorku pôjde na kref

Za lamanč už poniektorým pomaly zvonia do hrobu, netreba ale zabúdať, že každý „funeral“ začína s fun. Vitaj v zemi Wilka Dobyvateľa, kamarát.

Duo Kane-Son, Tottenham

Za lamanč už poniektorým pomaly zvonia do hrobu, netreba ale zabúdať, že každý „funeral“ začína s fun. Vitaj v zemi Wilka Dobyvateľa, kamarát.

Arsenal – Southampton

Svätcom z juhu už nepomôžu ani všetci svätí z ostrovov, na Emirátoch dnes v delostreleckej smršti stroskotá ďalší Titanic. Tutová jednosmerka na vylepšenie kurzu, no linger, fellas. A doučte Artetu, čo je Czaplárova pasca.

Fulham – Leeds

Ďalšia ekipa s otrasom mozgu po liverpoolskej šestke sú Pávy z Elland Road. Za Bielsu to klonovaným ofenzivistom išlo aspoň vpredu, v dezintegrujúcej sa integrite Peacocks už ale ani v strede poľa a už vôbec nie v obr/a/ne. Kto verí na Craven Cottage v zázraky, potom maximálne za bod.

Brentford – Aston Villa

To čo stváral Oli Watkins proti Newcastlu som nevidel nikde 13rokov, borec fičí v takej forme, že z fleku zabudneš aj na Romanine akty zo Štrbského plesa, ombre. Emery je čarodej, Villa na Brentforde znova šibne utešenú modernu a ak prehrá, potom porazila samu seba.

Newcastle – Tottenham

Bitka o prvú štvorku pôjde na kref, možno by som vsadil ečko na červenú kartu. Inak duel nevyspytateľný jak prd do tesilákov v nedeľu na omši. Šetri, aby si nezafučal kilo ako ja na Bayerne. 

V každom goodbye je takisto good – preto je na každom zbohom a dovidenia niečo dobré. Ostaň naladený a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko