Sledujte nás

Futbal

Partizán Bardejov – MFK Snina: Brazílčan Vinicius jasnou hviezdou zápasu

Štrnásteho októbra 2023 chytá leto v Bardejove posledný parádny kŕč, 14:23 končím v záhrade opaľovací striptíz a vravím si, idem kuknúť Rasťa a favorita zo Sniny.

Partizán Bardejov - MFK Snina, tretia liga

Štrnásteho októbra 2023 chytá leto v Bardejove posledný parádny kŕč, 14:23 končím v záhrade opaľovací striptíz a vravím si, idem kuknúť Rasťa a favorita zo Sniny.

Tentoraz volím zadnú tribúnu, hneď vedľa všetkých šiestich bardejovských ultras. Hlášky „Naša labda naša labda“ alebo „Ujeptotam Ďuri“ nedajú v originalite šancu ani nobelovke za literatúru, prečo si ich nevypočuť znova a lajv. Bez nich to predsa nie je ten miestno unikátny partizánsky futbalový boj.

Prvý polčas poskytuje modernu hlavne Snina, v 10. minúte ujde po ľavom krídle do krasošance tmavá jedenástka. Zisťujem. Od januára v Snine, volá sa ako inak ak nie Vinicius a je odkiaľ inak ak nie z Brazílie. Nabité krátke stehná, v poho by dal aj Pekaríka. V Snine kope dočasne, sleduje ho Bystrica. Jasná hviezda zápasu. Objaviť ju po 9-ich minútach, kua, mal som byť skaut.

14. minúta, Snina štempluje naše brvno, v 20. minúte uhrá utešený ťukes. Partizán ťaží z menej ako mála a po penalte v 23. minúte vedie 1:0. Ultras spievajú uš še veže uš še veže, zapisujem si ďalší hit v c /na/mol, uchty. V 34. minúte sa domáci erb blysne supervolejom končiacim na tele obrancu.

Hneď po polčase núka Vinicius po dvoch briliantových manévroch center a tutovicu spoluhráčovi, ktorý ponuku zamieta. V 48. minúte triafa Bardejov súperovu ľavú žrď, blondky za mnou zopakujú vybrané slová po P – zvykam sebe, omša budze jutre. V 52. minúte má Partizán najväčšiu dvojšancu zápasu, stav sa ale mení 10 minút nato, kedy po brvne a následnej hlavičke Snina rovná skóre. 73. minúta, Vinicius míňa v brejku, strela Partizána osem minút pred koncom duelu atakuje priestor ľavej domácej žrde.

Slnko padá nízko, Partizán ostáva predposledný v tabuľke a my sa tešme, čo predvedie Danko v barlamente.

Dočítania znova dakedy v Bardejove, kamaraci.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal