Sledujte nás

Anglicko

Man City – Arsenal: Súboj myslí v pereji taktických dúm

Liga anglickej futbalovej šľachty hustne jak stolica po poľovníckom plese, vítam ťa znova za kanálom, kamarát, čapuje sa ďalšia runda.

Premier League 2023 / 2024 - 30. kolo

Liga anglickej futbalovej šľachty hustne jak stolica po poľovníckom plese, vítam ťa znova za kanálom, kamarát, čapuje sa ďalšia runda.

Pred luxusnou mastenicou kola o 6 bodov na Eastlands skóre Pepe – Mikel 63:64, drahý bratu a sestra, Veľkonočná nedeľa ti núka po slávnom zmŕtvychvstaní ďalší krém de la krém, čos tohto roku ešte zaručene nekoštoval. 

Stret klonovaných ofenzív na oboch stranách bitevného poľa pred diváckou hyperplnkou, navyše v hádam najvyrovnanejšom boji veľkej trojice /+ Liverpool/ o kráľa ostrovov za posledné roky pritiahne do Manchestru oči i štvrtiny planéty. Arsenal nevyhral na Etihad deväť rokov, ak ale boli niekedy jeho šance túto štatistiku zmeniť dobré, tak nikdy nie lepšie ako práve dnes. Nabúchaná forma londýnskych Delostrelcov budí zo spánku aj miestneho traktoristu, kurz 2 versus 3,8 mi príde pri čísle na Gunners šokantný ako lajk od Belluci môjmu kocúrovi včera na fejse.

Zabudnite na avizované zranenia, súboj myslí v pereji taktických dúm, toť dnes v najfutbalovejšom meste sveta krídlo motýlie, čo rozkošou rozbúcha kardiovaskulár každého milovníka guľatého veličenstva.

Penda eur na Arsenal ako večného stúpenca Pepa bude z mojej strany výstavnou judášinou, v živote sú ale väčšie veci ako peniaze, hlavne keď vieš, že si pri odchode stadiaľto aj tak odnesieš len holé dlane.

Kamarát, či si modrý a či bieločervený, zasyč plecháč a zážitočok!  

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko