Sledujte nás

Futbal

ŠPANIELSKO – SLOVENSKO, kvalifikácia ME 2016

Spomínate si na prvý zápas oboch v Žiline? Slovenskému hrdinovi so 169-mi biocentimetrami padá v 87.minúte duelu center rovno na lebeň a životnou hlavičkou posiela tento španielsku fúriu do dosť nečakaného nulabodového smútku. 2:1, nad iPod Tatrou sa blýska. Čo nasleduje potom, hlavne v podaní mistra Stocha, už nebudeme rozoberať, ako však pred kamerami a so vztýčenou hlavou utýraného mučeníka chriakne vytešenému národu hustozelenô medzi oči, na to ak zabudne a odpustí, tak len bars silný futbalový figeľokatolík. Viac TU.

Druhá časť férovky sťahuje v sobotu obe top guns skupiny C na Estadio Carlos Tartiere do Ovieda a jednoznačným unikátom dňa sú svetoví bookies s ich kurzom 13 na hosťujúceho lídra skupiny. Odpoveď prečo sa číslo nehýbe okolo  deviatky je zrejmá  –  mínus jedna Škrtel, mínus dva Weiss, mínus tri Kucka, mínus štyri Španielsko je oproti Slovensku o 3 body dole /15:18/ a okrem toho, že mu má čo vracať je doma na severe krajiny v doslova strašidelnej silovej plke:

Brankári: Iker Casillas (Porto), David De Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla) 

Obrancovia: Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Pique, Marc Bartra (obaja Barcelona), Juanfran (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Juan Bernat (Bayern Mníchov), Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Stredopoliari: Sergio Busquets (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), David Silva (Manchester City), Vitolo (Sevilla), Isco (Real Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea), Juan Mata (Manchester United)     

Útočníci: Diego Costa, Pedro Rodriguez (obaja Chelsea), Paco Alcacer (Valencia)

Nuž, s Websterovým „underdogom“ a „outsiderom“ si slovenské slovníky navždy zlámu jazyk, ak ale piateho septembra 2015 na Iberskom polostrove veríte úspechu „podpsa“ a „mimostranca“, a povedzme za viac ako 5eur, bohatierský tiket pošlite minimálne do topky.sk.

PS1: Poznám Judášov, čo pri 1.3 cítia „kefu“, snáď je to len blbý pocit kapra, čo práve hlasoval za Vianoce. PS2: Jediný človek, čo má šancu pokaziť tutovku za 6 bodov a veľa peňazí je nejaký del Bosque … 

DoOviedenia, amigos!  

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal