Sledujte nás

Futbal

RE: Najväčší hrdina odišiel bez slova…

Skoro som zomrel…

Aby ste sa stali na Slovensku najväčším hrdinom futbalového duelu, niekedy stačí nastúpiť do zápasu v 62. minúte a do tej 90-tej okrem dvoch-troch kiksov, jedného vyrobeného faulu a lopty padnúcej vám rovno na hlavu, znamenajúcej zároveň konečné víťazstvo, si ešte obetavo a dobre zabehať. “Najväčšiemu” slovenskému hrdinovi, dieťaťu našej zamatovej  /nar.1989/ s talentom od sudičiek a kariérou ako zo snov /Nitra – Chelsea – Twente – Fenerbahce/ nasadíme po veľkom zápase dočasne možno i zaslúženú gloriolu, za ktorú ale tento so vztýčenou hlavou utýraného mučeníka chriakne vytešenému národu rovno medzi oči. V podaní borca z Nitry znova raz kabinetná ukážka športovca nezvládnuvšieho slávu a neschopného ani na opravný termín preskočiť vlastný tieň. Alkoholické seansy v bare našťastie že aspoň v spoďaroch, duševné maloroľníctvo a aféra v lietadle, porušená večierka počas kvalifikačných zápasov reprezentácie Slovenska, dobre pane, zabudli sme. Dostal si znova šancu. Poďakoval si nám? Či máme ďakovať my tebe? Vieme ešte na Slovensku, čo znamená slovo reprezentant alebo sme infikovaní  kalamitnými jalovinami markízackej Farmy a jej podobným plytčinám?

Demitra, Šatan, Hossa, Gáborík? Keby boli ako ON, nikdy v živote nič nedosiahnu. Presne tak, ako nedosiahol náš Najväčší hrdina.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
2 komentáre

1 komentár

  1. Mafa

    12. októbra 2014 at 18:57

    Plne s Tebou súhlasím !!! Osobne ho nemám rád, hlavne pre jeho povahové črty. Že niečo z futbalu vie, mu nemôže nikto uprieť, ale chýba mu najkrajšia ľudská vlastnosť a to je skromnosť slušného a poctivého športovca. Pre mňa je to len jedno pomaľované, hlúpo ostrihané, arogantné malé, ….. čudo, ktoré ja by som osobne v mužstve, ako hráč, ani tréner nechcel !!!! Ten gól si vypracoval sám ???!!! Malý urazený zasran, ktorý okašľal celé Slovensko, správaním trénera a aj spoluhráčov !!! Stačí, lebo ešte niečo napíšem a padnem na jeho úroveň !!!!

  2. Pingback: ŠPANIELSKO – SLOVENSKO ... Kvalifikácia ME 2016 | BROsport.sk - Zdobíme život hrou

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal