Sledujte nás

Futbal

Dámy a páni, jedinečná Liga majstrov!

Milionárska súťaž plná najlepšieho futbalu dnes hlási štvrté kolo, máme tu Ligu majstrov, najmilší kolektív.

Atltético Madrid – Borussia Dortmund

V hlavnom meste sa na Wanda Metropolitano budú lámať kosti, zatiaľ nevedno či len tie od lenivosti. Zatiaľ neporazené Fčielky si minule doma zgustli na pretaktizovaných Simeoneovcoch v pomere 4:0 a ako je známe, tvrdohlaví i tvrdonohí Atléti neberú tieto výsledky vôbec dobre. Dynamickosť Favreho zverencov je v tomto ročníku neuveriteľná a zastaviť ich samozrejme môžete, ale nie ak ste Atlético a nie bez poltuctu žltých kariet.

Kurz 2 na domácich a 4 na hostí, pffff, neverte tomu. Dvojec plus dodatok na tri potarhane menisky a pekný futbal, od hostí.

Inter – Barcelona

Pri aktuálnej futbalobohovosti barcelonských hračičiek môže Inter pod Spallettiho vedením o výhre snívať, respektíve dúfať v gól z kategórie najšťastnejších. Barca dovedna v Lige mistřu neporazená bude hľadať motiváciu do ďalších bojov práve na San Sire a pri kurze 2,23 sa pre stávkujúcich otvára blek tjúsdej.

Neapol – PSG

Pod Vezuvom sa dnes bude lámať skupinový chlieb. Ancelottiho Partenopei s kádrom štýlu jedenástka jak bič na lavičke už nič, sa budú snažiť bodovať proti Tuchelovcom spod Eiffelovky. Paríž, ktorý baví tak jak sa Embappé ráno zobudí, bude dúfať v streleckú chuť svojich raketových útočníkov, bo kec ne oni, ta kto?

Kurzy takmer na vlas rovnaké…fuh, za mňa Neapol a pizza quattro stagioni k tomu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal