Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov čaruje naďalej vol. 2

Milenci sa milujú, sľuby sa sľubujú a šejkovia kluby kupujú – kopeme druhý deň Ligy mistřu, najjasnejší kolektív. 

Juventus – Manchester United

Rozpis v zozname hovorí, že červení diabli sa dnes chystajú popreháňať s vidlami turínske zebry. Na Allianz štadióne sa hrá odveta predošlého zápasu, ktorý zvládol Juventus a teda Junajted má čo vracať, aj na ihrisku. Mourinhov futbal nehybný jak senior na klzisku sa snaží v každom zápase ukázať o level vyššiu hru, no chlapi z Menčestru zabudajú, že nejde o FIFU na plejstejšn. Predefenzívnená hra Juve prepojená s útokom údernejším než hurikán Katrina hľadá odporcu v tomto ročníku ťažko, a nenájde ho ani dnes.

Kurz len 1,6 na Juve je síce kus premotivovaný jak polovica môjho ročníka na výške, ale nesklame, verím tomu. A ak vám bugeľar stráži partner/ka, Ronaldo hrá teraz ja Juve, čiže s pokojným srdcom i o euričko naviac.

Plzeň – Real Madrid

Po iné roky by tento zápas mal prívlastok exhibičný a kým by Ronaldo, Ramos i Kroos cuckali plzňa v lóži, hráči z klubového D-čka by břatřom Čechom nasekali pejc a bol by pokoj. Ale teraz? Real môže byť rád, že im dakto príde pri takej hre na štadión. Doma im po Hrošovského góle stiahlo zadnice tak, že sa ešte týždeň nevyono ale keby dačo, šak tri body v kapse a v kuchni tri varené pse. Real nemôže v tejto forme podceniť ani klubovú upratovačku a namotivovaná Plzeň zistila, že aj s Realom sa dá zakopac fajny fodbal.

Kurz 9 a 1,dačo… však papierovo je to jasné, ale to bol i pakt Ribbentrop – Molotov.

Lyon – Hoffenheim

Prídu Nemci na francúzsku pôdu a potrasú si rukami s úctou. Heh, ešteže máme ten futbal, lebo inak mission impossible. Druhý a tretí zo svojej skupiny si naposledy rozdelili šesť branek v divokej remízke, tak jak to obaja vedia. Najúdernejšie 3-4-3 aké som za posledný rok videl proti Levom na čele s Depayom, uff, paradzina taky fotbalek.

Remíza nesklame, a potom už len záleží, koho chcete po 4.kole vidieť na 2.mieste.

Ak si dnes doma sám lebo xy dôvodov, nebanuj, vieš čo ťa zabaví najviac? Trefa! Bude to UEFA 🙂

Najkrajší stred pracovného týždňa akého sa len Slovák môže dočkať prajem, môj kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal