Sledujte nás

Futbal

Tiger – PUMA – Leopard.

falcao_puma2Sme tu opäť s recenziou. Samozrejme, kopačiek. Do tretice si dnes rozoberieme značku Puma. Zaostáva ? Vyčnieva ? Je obľúbená ?  Odpovede na tieto otázky nájdete o pár riadkov nižšie.

Hoci kopačky značky Puma nevidíme na nohách hráčov tak často ako modely konkurentov Adidas a Nike, neznamená to, že sú v niečom horšie. Práve naopak. Dá sa povedať, že značka Puma trošku zaspala čo sa týka inovácií v oblasti kopačiek, avšak to je už minulosťou.

Táto Nemecká firma založená Rudolfom Dasslerom, ktorý je mimochodom bratom zakladateľa značky Adidas – Adiho Dasslera, začala výrazne zasahovať do sveta kopačiek, do ktorého priniesla prevratné technológie. To spôsobuje, že Pumy sú čoraz populárnejšie a žiadanejšie u špičkových hráčov, akými sú Balloteli, Reus či Fabreagas.

 

Puma je čo sa týka kategórií kopačiek chudobnejšia, vo svojej ponuke ich zahŕňa „iba“ 3.

 

Puma-EvoSpeed-Blackberry-Orange-Rose-IMG11. Kategória evoSPEED.

 Ako už z názvu vyplýva, ide o rýchlostné typy kopačiek. Tieto kopačky sú vyrábané z tých najľahších moderných materiálov, ktoré sú na trhu dostupné. Kopačky sú neuveriteľne ľahké, vážia iba 180 gramov, čo však nemá negatívny vplyv na ich kvalitu a už vôbec nie na komfort. Cieľom dizajnérov bolo vytvoriť kopačky, ktoré spĺňajú potreby dnešného rýchleho futbalu, pričom dbali aj na pohodlie. Tento cieľ sa im rozhodne podarilo splniť. To, že tieto kopačky naozaj stoja za to, dokazuje aj fakt, že ich obúvajú hviezdy ako Sergio Aguero či Radamel Falcao. Ak máte zvyšných 200 eur a túžite po kopačkách najvyššej kvality, model evoSPEED určite nebude zlou voľbou.

 

_vyrn_865712. Kategória evoPOWER.

 Kopačky, ktoré rozhodne majú čím zaujať. Netradičný dizajn a štýlové červené prevedenie určite zaujme extravagantnejších z vás. Tento model je najnovším počinom firmy Puma a je doslova „nabitý“ inováciami a modernými technológiami. Cieľom dizajnérov bolo vytvoriť kopačky, ktoré budú hráčovi poskytovať flexibilitu a presnú, silnú strelu. Tieto kopačky momentálne obúva škandálmi ovešaný Mario Balotelli či barcelončan Cesc Fàbregas.
Cena kopačiek najvyššej kvalitatívnej triedy sa pohybuje okolo 200 eur.

 

 

puma-king3. Kategória HERITAGE.

Klasika ako sa patrí. Kráľovská kategória značky Puma. Modely tejto kategórie nosil dokonca aj slávny Diego Maradona, ktorý je mnohými ľuďmi považovaný za vôbec najlepšieho futbalistu histórie. Kopačky sú už tradične v celokoženom prevedení. Určené sú najmä pre hráčov s vyspelou technikou. Práve kopačky kategórie Heritage sú veľkým konkurentom kopačiek Copa Mundial od Adidasu. U mňa by vyhrala Puma, a u Vás ?
Kopačky obúva aj už legendárny Gianluigi Buffon.

 

Týmto článok uzatvárame rubriku recenzií kopačiek a ja dúfam, že vám priniesla zaujímavé informácie, ktoré zužitkujete pri výbere Vašich nových „streliek“.

 

Ak sa Vám recenzie páčili, spokojne vyjadrite svoj názor v komentároch. Vďaka, priatelia.

 

Autor: Domino

Upravil: BROsport

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal