Sledujte nás

Futbal

PORTUGALSKO – GRÉCKO … Priateľský zápas

iiiNa priateľské kopy proti Grécku je pred majstrovstvami sveta účasť Ronalda pri menšom svalovom diskomforte /stehno/ pridrahým riskom, tréner Paulo Bento tak neodetého chlapca z najnovších záberov časopisu Vogue nechá najskôr na lavičke. Najlepšie by s Irinou…:)

Médiá hýria spomienkami na EURO 2004, kedy grécka futbalová bohyňa Špatenka vyradila okrem všetkých iných i slávne Seleccao, poraziac ho v turnaji hneď dvakrát. Desať rokov je však dlhá doba, Angelos Charisteas je dnes zlatý dedko a novodobizmus si pýta akiste viac, ako iba pomyselnú futbalovú vendetu, navyše v „priateláku“.

Grécko spolieha na pravdepodobne najväčšiu hviezdu Helénov Kostasa Mitroglou, ktorého však po januárovom príchode do Fulhamu permanentne stíhali zranenia a s nimi spojená kolísavá forma.

Na Estadio Nacional blízko Lisabonu dnes Portugalsko pred odletom do Brazílie potrebuje zdravo rozpumpovať valce a dostať hernú morálku do víťaznej vlny, aspoň tak ako včera Anglicko a Španielsko na domácich drnoch /Anglicko – Peru 3:0, Španielsko – Bolívia 2:0/. Futbal sa vždy hral nielen hlavou, ale predovšetkým v nej.

Portugalsko je pri kurze 1.68 favoritom celou krajinou očakávaného duelu, vyhralo štyri z posledných piatich zápasov a dnes keby i bez Ronalda, spokojne risknite za dvadsať. Najlepšie pri polčase 0:0.

Na dobu od 12.júna si každopádne chystajte že opretoležatú pohodičku a k nej INÉ lóve:)

Dočítania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal