Sledujte nás

Analýzy

EKVÁDOR – ANGLICKO

Southampton's Luke ShawNa Sunlife Stadium v Miami sa pred výkopom MS 2014 v Brazílii futbalovo rozcvičia a zopár kopancov rozdajú potomkovia Inkov a Wiliama Dobyvateľa. Exotická dvojka, akú spolu na tráve ozaj neuvidíte každý deň, ak máte záujem, BBC Sport website prosím.

Three Lions Roya Hodgsona zbili pred pár dňami vo futbalovej katedrále na Wembley borcov z Peru /3:0/, a keď niektoré médiá spoza La Manche pred zápasom očakávali, že by ostrovania mali hrať ako FC Liverpool, tak potom Daniel Sturridge určitee že hral. Kop liverpoolskeho mága fajnšmekrom zatavil webky, romantikom roztancoval sietnicu, stávkarom spečatil plusy. Taký Marcel by už len dodal že „Dobre ši zrobel, Dany“.

Anglicko podľa slov trénera Roya Hodgsona nastúpi od začiatku aj s doliečeným stredopoliarom londýnskeho Arsenalu Alexom Oxlade-Chamberlainom /triesla/ a zadákom Manchestru United Philom Jonesom /plece/, odpočívať by mal evertonský obranca Leighton Baines, náhradu za ktorého by mal ponúknuť 18-ročný supertalent Luke Shaw. Milovník Chelsea, dieťa Southamptonu a klon Balea nás v budúcnosti ešte mnohým prekvapí. Jednoznačne Zoom in.

Kurzový favorit je Anglicko a i keď dnes v Amerike ide zatiaľ o málo, skúste v 23.minúte InPlay predsa len zvyšné euro na Levy. Ak by to nevyšlo, skočím ešte raz za Matovičom na detektor lži. Heh.

Dočítania, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy