Sledujte nás

Futbal

Liga Majstrov, 17.9.2014 /streda/

Streda je jediný deň pracovného týždňa, ktorý nekončí písmenami OK, na stávkovanie preto pozor. Čo totiž nie je OK, je K.O.

CHELSEA – FC SCHALKE 04 … skupina G

Mourinhova Chelsea súčasnosti, drvička súperových snov, trpasličí kurz, neurologický skener, futbalový biomasaker. Na Stamford Bridge sa večer okrem iných očakáva i výbeh domácej modrej modly Didiera Drogbu. V 36-ich sa už i členok hojí zanekrátko, mladosť nekúpiš, starobu nepredáš, Didier je ale nielen v Anglicku stále viac než pojem.

Champions League by mala byť šancou pre Petra Čecha, večnou otázkou dvojky v tíme o sile The Blues je vždy hlavne tá, ako to na pľaci zvládne hlava. Petr, držíme palce. Bo pravda istá, že Thibaut Courtois je na možné chyby v Joseho svätyni ešte furt priveľmi dobrý.

Chelsea zmlátila Schalke v minuloročnej skupine ligy elít dvakrát 3:0, ak si aj dnes borci z 04 nechcú bágrovať na juhozápade Londýna hrob už hneď na úvod súťaže, radno im na Stamforde kopať na 102%. Blues pri 1.33, treba skúsiť zvyšné páďo. Costa, Hazard.

BAYERN – MANCHESTER CITY … skupina E

Na stret dvoch medveďov, kde ešte „o nič nejde“ nikdy nevsádzajte, kusať totiž začnú až keď ich sám niekto hryzne. V Allianz Arena šláger ako Darin Riťmus, i keď bez Francka Riberyho a asi i Arjena Robbena, ktorého kolenné ligamenty ešte potrebujú svoje dni. Bastian Schweinsteiger, Thiago Alcantara, Rafinha a Javi Martinez sú z hry von už dlhšie.

City a nevyspytateľnosť sú v Lige majstrov kabinetné synonymá, dnes to ale najskôr Kompany company nepustia v Mníchove za groš.

A hrajte vždy tak, aby ste v O.K nikdy nemenili písmenosled:)

Dokopania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal