Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 5.kolo /nedeľa/

Za sedem dní stvoril Boh tento svet. Na ôsmy stvoril futbal…

LEICESTER – MANCHESTER UNITED

Na dnešnú sviatočnú futbalovú šouku na King Power Stadium sa všeobecne, a nielen na ostrovoch čaká o poriadne viac, než na nejaký iPhone deväťčikoľko od Eplu. Nováčik z Leicesteru je doma silný jak infarkt po 60-ke, v minulej sezóne v Championship /2.anglická liga/ vyhrali Foxes na domácom drne 17 duelov z 23, pričom prehrali iba dva.Kurz na výhru domácich je 5.8 a velí risk menežmentu jasných päť euríčok na domáce líščie chvosty. Pri akomkoľvek vedení Leicestru predať/ukončiť stávku InPlay, a ste v pluse ako maľunká Penta. Akokoľvek skončí zápas.

United? Zahraniční vlastníci, zahraniční hráči, zahraničný kouč, na Devils zo starých dobrých čias zabudnite. Louis van Gaal nateraz minul za nákup nových hviezd, skúpených po celej zemeguli, 150 miliónov libier a v 5-ich zápasoch sezóny zarotoval 33 hráčov, čo i laikovi ľahko povie, že Holanďan je stále v štádiu hľadania a experimentu. Povedzte, kedy to bude tipérovi lepšie skúsiť využiť.

Ideme na 2:2, za hostí Falcao, Rooney

MANCHESTER CITY – CHELSEA

Najúdernejšou útočnou dvojpetardou za anglickým kanálom bol donedávna označovaný tandem Sturridge-Suarez, v súčasnosti predavší žezlo tandemu Costa-Costa. Biomasaker zo Stamford Bridge naposledy iba remizoval v Lige majstrov /1:1 Schalke 04/, bez Costu to ale bolo vpredu iba Drogbove plašenie-honenie tieňov. Blue is the colour, football is the game, Costa cost a lot, everything´s just the same.

Na Etihad Chelsea nemôže prehrať. Lebo nevie.

Skúsim 1:2, Aguero, resp. Costa, Hazard

PS: Viete, čo stvoril Boh na tretí deň? 1023eur nato, že to nedáte.

Dokopania asi zajtra, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko