Sledujte nás

Futbal

ARSENAL – SOUTHAMPTON, 3.kolo CAPITAL ONE CUP

Pohár je vždy šanca kuknúť ako hrá prvé husle lavička, Arsene Wenger v rámci rotačky dnes doma na Emirates Stadium celkom pravdepodobne pošle do brány Gunners Davida Ospinu, do poľa Tomáša Rosického, Joela Campbella i Lukasa Podolskiho. Členok Mathieu Debuchyho rezali chirurgické nože, vyradiac ho mimo hru minimálne na tri mesiace.

Deväť rokov klubovej chudoby zlámal Arsenal práve víťazstvom v minulosezónnom FA Cupe a i keď Wenger, práve tak ako celé Anglicko, pohár nepriorizuje, každá cena sa v konečnom dôsledku vždy ráta.

Southampton verí, že James Ward-Prowse a Maya Yoshida sa po zraneniach proti Swansea /Svätí zdolali Labute v lige 0:1/ vrátia na pľac, Tobyho Alderweirelda zranený stehenný sval chce ešte čas. Uvidíme, čo dokáže vpredu debutujúci Sadio Mane, prestúpivší na ostrovy z Red Bull Salzburg.

Jedno je isté, Mauricio Pochettino, či Ronald Koeman, Southampton je v posledných rokoch šľachtenou barakudou anglického futbalového rybníka. Súčasné druhé miesto v lige, dynamika, precíznosť, efektivita, vyspelosť. Počkáme, čo pošle Holanďan na pľac, desať duelov, ktoré Delostrelci proti Saints neprehrali / 6 výhier/ každopádne naznačuje, že ofenzívny súper Delostrelcom viac než sedí. A čo už si nestranný môže dnes v Londýne želať viac.

Tí, ktorých nezlúpal Bayern a United cez víkend na skurku, spokojne vsaďte na svojho koňa. My ostatní pôjdeme nateraz pešo.

Zážitoček, amigos!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal