Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 6.kolo /sobota/

Niečo vyše sto kilometrov juhozápadne od Londýna nájdete jeden z hlavných prístavov Spojeného kráľovstva s údajne najväčšími výletnými loďami na svete. Na sútoku riek Test a Itchen leží oblasť obývaná už od doby kamennej, dnes mesto v Anglicku známe ako „Soton“, oficiálne Southampton. Vitajte v 6.kole Premier League, priatelia.

SOUTHAMPTON – QPR

Borci zo štadióna Svätej Márie spacerkovali v minulom kole ďalší víťazný ruženec a stačila im na to proti domácim Swans, hrajúcim polovicu zápasu o muža menej, jediná trefa. Saints, hnaní vysokooktánovým holandským palivom RK, prezentujú ťažkú kubatúru hernej ofenzívy, neschopnej vo väčšine zápasov nestreliť gól, a to všetko napriek tomu a po tom, čo klub takmer do tla vyraboval veľký Liverpool. Tím druhého miesta tabuľky nemá proti Jazdcom z kráľovninho parku dobré čísla, z ostatných 5-ich duelov vyhral jediný, dnes ale Redknappovej londýnskej chrabrej družine na drne St.Mary nedávajte väčšie šance ani na remízu.

Skúsim 3:1, góly Pellé, Pellé, Pellé

LIVERPOOL – EVERTON

Na Anfield Road prichádzajú susedia z modrého Goodison Parku ukopať ďalšiu slávnu bitku o Mersey, ktorá už tradične nevie, nemôže, a ani nedokáže sklamať. V derby nikdy neplatia žiadne štatistiky, tipovať podobné strety je dovolené iba dovtedy, pokiaľ na svojho koňa zároveň nevsadíte i eurostovku a viac.

Užívať si súčasnú hru Liverpoolu je ako kochať sa v strapatej žene, dnes sa ale gerrardovci po prelome rovnodennosti a i vďaka vrátivším sa Jordanovi Hendersonovi a Philippe Coutinhovi /Sturridge zatiaľ na lavičke/ určite prebudia. Posledných 15 Merseyside derby duelov na Anfield bez prehry hovorí pre Reds, a i keď majú Toffees nateraz najhoršiu obranu v Premier League, na víťazstvo proti Mirallas ´n Lukaku Band to dnes stačiť nebude. Everton neprehrá, Liverpool nevyhrá.

A ak tip nevyjde, iné je isté. Na 53. severnej rovnobežke a 3. západnom poludníku zemegule pri Merseyskej zátoke prskne mestu Beatles z žily kref a toto radšej nechcite minúť.

Skúsim 2:2. Mirallas, jasná topka zápasu

CHELSEA – ASTON VILLA

Férovka prvého s tretím na Stamford Bridge sa mnohým javí šlágrom kola, Villa pricháda do Londýna ako jediný tím, ktorý zatiaľ v lige nefasoval na ihrisku súpera. Štatistika Chelsea 5 zápasov-16 gólov zľahka atakuje Benediktove Kto sa bojí Boha, nemá strach, i preto bolo pri kurze 1.24 vsadiť na Joseho už včera dosť neskoro.

A hlavne s nadhľadom. Nostradamus za celý život neuhádol skoro nič a predsa je slávnejší ako napríklad ja:).

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko