Sledujte nás

Anglicko

ARSENAL – TOTTENHAM … PREMIER LEAGUE 2014/2015, 6.kolo

Blondka fičí audinou okolo budov Parlamentu a nezvládnuc riadenie to vpáli rovno do Big Bena. Vystúpi a že „Wodahek, šak som trúbila!“

Na Emirates Stadium sa kope 174-tá bitka o severný Londýn, z predošlých vyhral 74 Arsenal, 54 Spurs, 45 skončilo remízou. Lístky na svätom drne Gunners sa hýbu okolo stovky libier, šťastní stihnú posledné pred štadiónom. Na trhu čiernej farby, samozrejme. A za trikrát viac.

Hotspurs vyhrali na Arsenale jediný z posledných 25-ich vzájomných stretnutí, prehrajúc hneď šestnásť. Manažér Pochettino začal ligu hladko, kokrhanie jeho Kohútov však zadrel v 3.kole čas a pri ich poslednom chromom vystúpení proti West Brom Albion to už bolo na pľaci len o veľkej kope „umelcov“ a troške ozajstných remeselníkov. Najhorší štart Spurs od sezóny 2008-09.

V tíme Gunners oslovíme Jacka Wilshera, ktorý zahral proti City fenomenálne, Ozila Mesuta, ktorý objavil svoj akoby zdretý gľanc proti Aston Ville, Dannyho Welbecka, ktorý o chvíľu definitívne vytlačí na lavičku nateraz zraneného Girouda a Alexisa Sancheza. Ktorý je z Barcelony a basta.

Spoločnú črtu Arsenalu a Spurs hľadajme v kvalitnej nestálosti trhu ich futbalovej výkonnosti, dnes vedia obaja poraziť City, zajtra pustia pirečko v Sheffielde. Pochettino na Emirates skúsi Delostrelcom streliť koňa, či ale odíde s operenou ekipou hluchý, o tom rozhodne /mo/mentálny stav Ozilovej geniality.

Skúsim 2:1

Aj za kanálom platí, že nič tak neuškodí autu, ako keď si sused kúpi nové.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko