Sledujte nás

Futbal

SLOVAN – SSC NEAPOL, Európska liga UEFA

Druhé kolo I-skupiny Európskej ligy UEFA 2014/2015, na Pasienkoch sa richtuje ukázať svoje umenie SSC Neapol. Pre domácich jasný zápas roka.

Písať o kríze v Slovane je ako špekulovať o tom čo vidí Dara na Riťmusovi, pravdou ostáva, že ona furt vidí. Ak zabudneme na zápas belasých v Slovnaft Cupe proti štvrtoligovej Modranke, tak strakovci v septembri nevyhrali čoby jeden zápas – päť duelov, jedna remíza a štyrikrát kefa, čo s ňou pozmývate bardejovské Tesco. Bezduchosť a futbalová ebola jedného akoby letálne nainfikovala celý tím, Róbert Vittek je nateraz nehrateľný, Juraj Halenár po rozkole s fanúšikmi v polozáhadnom ofsajde, Straka v štádiu miešania vakcíny na prežitie. Babo raď.

Neapol, napriek tomu že v poslednej dobe tiež nemálo šliape vodu /neúspech v kvalifikačnom kole Ligy majstrov, slabý vstup do talianskej ligy/, je ale hustá talianska kávička, čo dokáže aspoň načas spojiť odlúčené. Na tribúny Slovana sa valí hromada ani nie fanúšikov, ako skôr zvedavcov, zápas tohto rangu prirovnal jeden z nich Veľkému Piatku dúfajúc, že na kríži zázračne skončí Hamšík a spol.

V ostatných rokoch nebrali Európsku ligu Neapolčania veľmi vážne a poväčšine ju odkopali bez najväčších hviezd, po spomínanej psote SSC  však ide už Benítezovi v kresle Neapolu o krk. O to lepšie pre futbal. O to horšie pre belasých. Taliansky tím bez Zunigu a Jorginha.

Citované „Sme Slovan, čo je značka“ jasne hovorí, že i domáci pôjdu „na kref“. Kurz na Slovan 6.4, Neapol 1.66. Štvrtková šouka štart.

19.00, Pasienky, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal