Sledujte nás

Futbal

FC BAZILEJ – FC LIVERPOOL … Liga majstrov, skupina B

U svätého Jakuba v jeho parku v Bazileji liverpoolske šíky stále bez Daniela Sturridgea. A pre nestranného tipéra tak alfa i omega riešenia dilemy staviť na Liverpool alebo nie poľahky vyriešená jest.

Podľa rodného listu má Daniel Sturridge iba 25, no podobne ako Kevin Mirallas v Evertone alebo Marián Gáborík zamlada na svetových ľadoch, odvádza mladý Angličan povinnú daň za prírodou nad normu darované gény rýchlosti. Čierneho borca vyradil tentokrát natiahnutý stehenný  sval a keď si spočítame, že The Reds vyhrali iba jeden duel z piatich, kedy hbitý ofenzívny univerzál chýbal, rýchlo pochopíme, že dvadsaťjeden ligových gólov za sezónu nestrelí medzi ostrovnou špičkou teda hneď tak hocikto. A to sa bolo vtedy navyše potrebné vpredu deliť i s hryzavým Suarezom.

Liverpool je v Champions League po prvýkrát po piatich rokoch a proti bulharskému Razgradu Ludogorec potreboval na víťazstvo v prvom zápase v skupine Gerrardovu penaltu v nadstavenom čase.

Bazilej nakupoval naposledy na Reale rezkú päťku, dnes bude doma najskôr ale krájať že celkom iný syr. Papier favorizuje pri 2.12 hostí, 3.7 na domáci voj velí odvážnejším InPlay eurodesiatku práve naň. Pri akomkoľvek vedení Bazileja končíme stávku /klik Lay Bazilej/ a sme v zelených číslach. Definitívne.

PS: Jedno slovenské mužstvo sa v Európskej lige chystá na zápas roka. Myslíte, že ho Neapol dá na pol?:)

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal