Sledujte nás

Anglicko

WEST BROM – MAN UNITED … 8.kolo Premier League /pondelok/

18.október 2008, vysmiata sobota, v Divadle Snov kopú pruhovaní z West Bromwich Albion, na lavičke ešte s našim Marekom Čechom.

Na tráve kraľujú 23-ročný Rooney i sedmičkový Cristiano eR a ty v 8.rade na 127.sedačke severnej tribúny znova raz dýchaš to, čo sa vo futbale dá iba na ostrovoch Williama Dobyvateľa. Záverečná píšťalka, na tabuli 4:0, parádička, ide sa na ďalší pivec bez peny, kde rozoberieme detaily. Takmer do šiestich rokov a do jedného dňa si to súperi v Barclays futbalovej špičke rozdávajú znova, mení sa len javisko – domáci je hosťom a naopak. A samozrejme škoda, že tentokrát už nebudem pri tom.

Drn na Hawthorns nie je pre žiadneho súpera práve výletnou destináciou, ako tu naposledy bohato nakupovalo vám povie také Burnley /4:0/. Z piatich domácich zápasov The Baggies pustili v tejto sezóne iba jeden, v tíme doslova exceluje Saido Berahino, ktorý strelil viac gólov West Brom ako celý tím dohromady /5 zo 6-ich na domácom drne/, dnes budú domáce pruhy navyše posilnené už i o kapitána Chrisa Brunta. Kurz 5 na víťazstvo WBA mi príde ako jedinečná šanca pre odvážnych, ak nastúpi Victor Anichebe, stanem sa ním aspoň načas i ja. InPlay.

United kopú stále bez suspendovaného Wayne Rooneyho /červená v súboji proti West Hamu/, vo farbe Devils trénovali už ale Ander Herrera, Chris Smalling, Ashley Young, Phil Jones a Michael Carrick. Manchesterskí Diabli na pôde WBA nikdy v Premier League neprehrali, zaznamenajúc tu sedem výhier a jednu remízu, keď však obrátime mincu, borci z Divadla Snov nevyhrali na ihrisku súpera už 5-krát za sebou, čo si ich veľká kronika pamätá naposledy v roku 2001.

Proti Baggies to historicky sype v poslednej dobe hľadajúcemu sa Van Persiemu, za výdatnej podpory Angela Di Mariu má bludný Holanďan nájsť svoju buzolu strateného strelca práve v pondelok večer.

Nevyspytateľný duel ťažko tipovať, výsledok nechám na váš inštinkt a na to, či podľahnete sile štatistík.

Z Manchestru si okrem super spomienok pamätám ešte to, že na polojasnom letisku som skupine taxikárov pri snahe vybaviť nejaký ten odvoz na hotel nerozumel doslova ani slovo. Jediné anglické slovo. Aj to bol veru zážitok 🙂

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko