Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 9.kolo /sobota/

Mikroprelet nad sobotnými duelmi začíname v krajine, kde je snooker záľubou, rugby tradíciou, a futbal náboženstvom. Cymru am byth – Wales for ever.

SWANSEA – LEICESTER

Tipérsky ťažký zápas, obaja súperi naposledy kľakli o gól a už viac nechcú. Wilfried Bony poslal Labute na Britannia Stadium proti Potters do vedenia, tie ale kvalitu Monkovej letky neudržali a od tretieho kola v tabuľke už iba padajú. Leicester kope na nováčika lepšie ako valach na liverpoolskej, zaostrite na Ullou /zatiaľ 5 gólov/. Futbalový ring bude na Liberty Stadium nevyspytateľný, nechcem veriť, že Swans znova prehrajú. Bony je predsa len Bony. Remíza istá.

Skúsim 2:1 … aj s „Boney´m“

WEST HAM – MAN CITY

City funeli v moskovskom mraze Ligy majstrov ako traktor na kolchoze a po tom, čo im sudí pískol štyri minúty pred koncom duelu s CSKA vymyslenú penaltu stratili dva body, presne tak ako vy „dvacku“ na tikete. Pri 1.58 sú dnes milionardári favoritom duelu, svet kliká dvojku, v Upton Parku ale skúsim prekvapenie. West Ham na východe Londýna neprehrá. Let´s blow the bubbles!

Skúsim 2:2 … Sakho, resp. Aguero

LIVERPOOL – HULL

Bez Sturridgea a Suareza je Liverpool stále mužstvo skvelé, určite už ale nie svetové. Na Anfield Road skrátil Real v Lige majstrov gerrardovcom reťaz rýchlo a nemilosrdne, keď na vás vypustí ktokoľvek, nielen Ancelotti, šiestich útočných hráčov za 271 miliónov, nepomôže vám k výhre ani srdce. Otázkou dneška je, či dokáže Liverpool prehrať doma druhýkrát po sebe. Bez „Jajínka“ Balotelliho, of course.

Hull strieda v tabuľke futbalovej politiky stredoľavú so stredopravou, posledná remízka na Emirates 2:2 ukázala, že Diamé či Jelavic vám dajú gól i z autu. A možno aj z auta. Hah.

Skúsim 2:1

SOUTHAMPTON – STOKE

Na sobotnej St.Mary, kde sa chodí vyhrávať ozaj iba sporadicky, dnes kope kopa svätých, či už tu zarátate The Saints alebo „sväté duby“ hosťujúcich St.“OUK“. Srandy dosť, stret tretieho a desiateho sľubuje futbalové veľa, tipérovi hlavne to, že ho viera v Svätcov nesklame. LAY Stoke /nevýhra Stoke/ pri 6.6 za desať. InPlay. Heslo PELLÉ.

SUNDERLAND – ARSENAL

Že futbalistov Sunderlandu spoznáte v pelotóne Tour de France podľa osmičky na kolese už vieme, preplatiť lístky 2 500 fanúšikom cestujúcim na juh do Southamptonu a preživších tamojších 8:0 v minulom kole bolo ale od klubu šumné gesto. Opravný termín nesie titul Arsenal, zverenci Gustava Poyeta pôjdu doma na Stadium of Light na plné Waty. Pri papierovom favoritovi zo severu Londýna dám na remízu pruhovaných pri kurze 4.

Skúsim 2:2

A hrajte tak, aby vám futbal vždy viac dal ako vzal. Nie ako /mne/ v Moskve naposledy.

Dočítania, amigos.

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko