Sledujte nás

Futbal

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 10.kolo /sobota/

Vo futbale rozhoduje vždy prvých 90 minút. Pokiaľ sa niektorým bludným Holanďanom v 94.minúte nezachce inak.

CHELSEA – QPR

Mourinhovci stratili víťazstvo na Old Trafford posledným kopom na bránu, nepriazeň osudu ale zvládol po zápase Jose s noblesou. Hej, remíza bola najskôr tou zaslúženou. V Capital One Cupe utopil v utorok druhý voj Chelsea futbalové umenie v miestnej pľušti na Shrewsbury, za polčas londýnčania nekopli na bránu /?!/, sklamali Schurrle i Salah. V Premier League hrajú ale iní muzikanti a iné noty, v plnej sile Blues to má na jesennej hrude top favorita schytať hneď prvý, čo sa na Stamford Bridge ukáže. Pri 1.19 úplne presvedčivo.

Jazdci z kráľovninho parku doma v minulom kole prekvapili na svoje pomery nadpriemerným výkonom a strápnili bezzubú Villu, z Loftus Road to na susedný Stamford Bridge dnes dajú v tabuľke predposlední redknappovci spokojne i peškom. Harry, toto vyzerá na vlečku.

Skúsim 4:0

NEWCASTLE – LIVERPOOL

Straky vstali na White Hart Lane po polčase z vlastnej hernej deficiencie, ich vyrovnávajúci gól na 1:1 pár sekúnd po výkope 2.polčasu si určite pozrite /Magpies nakoniec vyhrali v Londýne 1:2/. V ligovom pohári proti Občanom z Manchestru čiernobieli doslova šokovali Eastlands, kde po výhre 0:2 senzačne vyradili favorita z ďalších bojov /https://www.brosport.sk/2014/10/30/manchester-city-newcastle-02-postscriptum/. Kouč Alan Pardew ešte nedávno čelil domácim tribúnam a ich revu Ukrižuj, doma ho poniektorí vítali s Hosana.

Liverpoolu už ťažko veriť aj to, že je červený, ak mužstvu niečo chýba, tak tímový spirit. Lambert dostal šancu v Capital One Cup, na ihrisku ale iba zív/z?/al, žeby sa znova niečo odrazilo od Maria?

Skúsim 1:1

EVERTON – SWANSEA

Evertonskí Lukaku, Osman, či Naismith bojovali v predošlom kole predovšetkým s vlastným diskomfortom, Samko Eto´o hral naopak ako z nôt samého futbalového Bacha. Toffees /9.miesto/ si popri stanovených cieľoch už prehrávať veľmi nedovolia, doma v Goodison Parku už vôbec nie. Chýba Mirallas. Veľmi.

Monkove Swans nepatria k tímom z kategórie vtáčích váh, v modrom Liverpoole sa definitívne schyľuje k pohľadnej jesennej šouke. Wilfried Bony so sebavedomím Gatesa kope navyše superligu, zápas všetkých možných koncov tipuje každý inak. Presne ako ja.

Môj tip je 2:1, Bony

HULL – SOUTHAMPTON

Southampton je znova raz tímom, ktorý ako najväčšie prekvapenie Premier League zapĺňa stránky všetkých britských novín. Nebude nezaujímavé vedieť, že na St.Mary tíško kraľuje šedá eminencia charizmatického Ralpha Kruegera, ktorý ešte vlani trénoval v NHL Edmonton Oilers a ktorý okrem iného urobil za 13 rokov z kedysi priemerných Švajčiarov hokejový supertím. Svätci sa po ostatnom víťazstve nad Stoke vyšvihli na priam famózne druhé miesto tabuľky anglickej futbalovej aristokracie, v pohári zdolali na Britannia Stadium toporné Stoke /2:3/ a dnes sa na drne desiateho Hullu očakáva asi všetko, len nie ich prehra. S eurami opatrne, Tigre hryzú na okosticu a v sezóne prehrali iba dva duely.

Saints neprehrajú. LAY Hull /nevýhra Hull/ pri 3.9.

Cantona vraví, že futbal je ako sex. Ak nevydržíš 90minút, nemôžeš vyhrať. Ktovie, čo na to bludný Holanďan. Heh.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal