Sledujte nás

Futbal

ANGLICKO – SLOVINSKO … Kvalifikácia EURO 2016

Monštruózna kráska vo Wembley zbaštila počas stavby okrem iného 757miliónov libier, 23tisíc ton ocele a nájdete tu i najväčší počet toaliet v jednom podniku na svete vôbec. Že skúste nejaké číslo …

Tri odohrané zápasy, deväť bodov, nula na konte inkasovaných gólov, prvé miesto v tabuľke skupiny E, len celkový dojem z hry anglických Levov je stále akoby ten z Flašíkovej statusov. Three Lions budú večer na domácej hrude bez 29-ročného zadáka Evertonu Leightona Bainesa, ktorý si zranil stehenný sval, taktiež bez Androsa Townsenda a Michaela Carricka, zato však s Waynom Rooneym, obliekajúcim si dnes na Wembley národný dres po stý raz v kariére. Manchesterský Devil strelil za krajinu Albiónu zatiaľ 43 gólov, čo ho kladie nateraz na 4.miesto tabuľky týchto historických štatistík. Kurz 2.2 na 35.zásah anglického kardiaka určite skúste.

Pre šesťbodové Slovinsko, ktoré síce pustilo body s Estónskom, následne však dva zápasy vyhralo, vrátane duelu proti Švajčiarom, bude dnes na Wembley dôležitejšie neprehrať ako vyhrať, kurz 13 na výhru ľahkonožcov od Jadranu by som InPlay za 3 eurá spokojne riskol. Dôležité pre istú výhru tipéra bude v tomto prípade akékoľvek vedenie hostí. Potom už len LAY Slovinsko /klik na nevýhra Slovinsko/.

Skúsim 2:1, Rooney

PS: A že 2 618 …:)

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal