Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 12.kolo /nedeľa/

O trénerovi Crystalu Palace Neilovi Warnockovi bola reč v predposlednom zamyslení, Liverpool FC je značkou určite dostatočne veľkou nato, aby to 65-ročný kouč na juhu Londýna s plným mieškom ešte chvíľu vydržal.

CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL

Domáce Eagles zo Selhurst Parku sú päť posledných zápasov bez výhry, v štyroch z nich nezískali ani bod, nekompromisná gravitácia v tabuľke ich tak v dobe súčasnej zákonite poslala ku jej dnu na 17.miesto. Na domácej zeleni to proti Liverpoolu ale Orly vedia, neprehrali tu päť posledných stretov.

Sturridge je znova mimo hru, bolestný ruženec červených Brendana Rodgersa skúsi premeniť na radostný už uzdravený /Ó/ Mario Balotelli. Reds boli pred rokom úplne inde ako sú dnes jak bodovo, tabuľkovo, či herne, minulosť je však večnosťou, čo zaujíma len kroniky a encyklowikipedistov. Liverpool je posledné tri duely bez výhry, vpredu len o kus kreatívnejší ako Škrtel na pravom krídle proti Fínsku a jeho prejav napriek nepopierateľnej bojovnosti tak na beatlesovský „Crying, Waiting, Hoping„.

Písala kartárka, že dnes je v dátume blbé číslo. Nevsádzajte, ak zápas skončí tak, ako ste ho práve teraz tipli, položte euro a skončí zaručene inak. Čierna mágia je sviňa poštípaná osami, čiže oštípaná, spýtajte sa Joža Ráža.

Spokojnú nedeľu a dajte radšej jeden ten radostný. Za kohokoľvek.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko