Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 12.kolo /sobota/

Góly sú ako bábätká, všetky sú pekné.

Dvanásta etapa anglickej futbalovej noblesy je po reprezentačnej pauze pripravená zrodiť novú kôpku nádhery, synak, dcéra, spomaľ krok, chlaď piva mok, opri si bok. A hej, vsaď groša tok …

CHELSEA – WEST BROM ALBION

Na Stamford Bridge sa chodí v poslednej dobe iba pre vlastný skalp, trinásty West Brom ale nemusí pod modrú britvu hneď a za lacno. Saido Berahino, 21-ročný futbalový superboy s burundskou krvou v žile, strelil v pruhovanom drese Albionu nateraz neuveriteľných osem kusov a nik nebude dnes v hlavnom meste sveta pre Mourinha zaujímavejší ako práve magické vehikulum hbitého černoška. Čo mu dovolí domáca stena rýchlych, veľkých, technických a vysokých je druhou stranou mince, Mourinho dokázal odstreliť z futbalového drnu už iné talenty v drese svojho soka.

Thibaut Courtois nedávno odkázal futbalovému svetu, že byť na Čechovom mieste, balí dávno zo Stamfordského mosta vaky preč, pravdou ostáva, že výkon mladého Belgičana v bráne Chelsea je vo vzťahu k Petrovi až nemilosrdne skvelý, navyše permanentne vyrovnaný, minimálne teda jak cena čínskych bábik na Wall Street. Istotou navyše pre tipéra je skutočnosť, že Thibaut prakticky nedokáže dostať dva góly za zápas, keď k nej pripočítate zrejmosť, že vpredu strelia mourinhovci vždy minimálne gól, vsadiť na neprehru Chelsea, a navyše doma, je 88%-nou istotou kapitalizácie akéhokoľvek vkladu. Opak je v prípade mužstiev ako Bromwich záležitosťou jednej k obrovsky veľa.

Na /juho/západe /Londýna/ nič nového. LAY WBA /nevýhra Albion/. Bohatší za tisíc.

Góly: Costa, Hazard, Ktokoľvek

MAN CITY – SWANSEA

Keď stúpi tehotná dáma na hrable, nedostane to na rozdiel od tej nepožehnanej rovno na lebeň, toľko paralela /ktorú hlavne ženské čitateľky určite neberte vážne!/ so zápolením Swans a City. Tréner Manchestru City Pellegrini tvrdí, že Chelsea ho nezaujíma, jeho Občania sú už ale v tabuľke osem bodov za ňou, štyri za Southamptonom, a dnešná prehra na Eastlands by mohla byť pre milionardárov z modrého Manchestru práve onou drevenou tyčou na os frontale.

Bledomodrí pôsobia v poslednej dobe unavene a pre hráča so šťastenou, vsádzajúceho na ich futbalovú, za miliardy skúpenú dominanciu, zároveň až prisilno nevyspytateľne. Vsadiť viac na Manchester City pri 1.4 je oveľa väčším rizikom ako položiť menej na Swansea pri 9.4, najlepšou voľbou na Etihad Stadium bude počkať na zostavy a AK, položiť čo-to InPlay.

Skúsim 2:1, za hostí Bony Wilfried

ARSENAL – MANCHESTER UNITED

Stret ostrovných klasikov je šlágrom soboty aj celého kola, i keď vo futbalovej bitke šiesteho so siedmym na Emirates Stadium zďaleka nebudú cvendžať šable kedysi tak ostré jak Arthurov Excalibur. Obe mužstvá budú chcieť splatiť svojej povesti časť dlhu,Daniel Nii Tackie Mensah Welbeck v domácich farbách proti bývalému zamestnávateľovi i celý. Jednoznačne dnes tipujem 24-ročného anglického reprezentanta ako hlavného ašpiranta na strelený gól.

Oba tímy skórujú, Manchester United v Londýne neprehrá.

Dočítania, amigos… A v záhrade hrable zásadne zubami hore.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko