Sledujte nás

Futbal

MANCHESTER CITY – BAYERN … Liga majstrov, skupina E

Arjen Robben mal v kvalifikačnom dueli proti Lotyšsku 114 dotykov s loptou, viac ako celý tím súpera dokopy. 

Nechá dnes Guardiola Pepe “flajingdača” v bundoške s kapucňou na plešine, alebo ho pustí ochutnať z trávy na Eastlands?

Bavori sú totiž za vodou, vedú tabuľku skupiny E o osem bodov pred AS Rím, o desať /!/ pred svojim dnešným sokom – posledným Manchestrom City, povinnú jazdu na Etihad by tak mohlo odkopať i mníchovské “torzo” Neuer, Benatia, Boateng, Alaba, Rafinha, Schweinsteiger, Alonso, Bernat, Gotze, Ribery, Lewandowski. Aj to je akiste nadupané vysoko-oktánovou kubatúrou kvality, ktorá v kombinácii s prestížou ega veľkých večer za kanálom stopercentne nepripustí malý futbal.

Povinnosť zvaliť súčasný Bayern Mníchov, onú Guardiolovu “Barcelonu so svalmi”, a čo v akejkoľvek zostave, je pre modrý Manchester bez Yayu Toureho porovnateľná s chcením zdolať Makalu v tesiláčkoch, je to ale to jediné, čo dá pellegriniovcom šancu ísť v Lige majstrov ďalej a neskončiť v koši. V novej sezóne tejto súťaže tom až treťom losovacom.

Čokoľvek prichádzajúce z Nemecka trpí na perfekciu, Bayern by mal aj pri neúplnej sile a v relatívnej pohode uhrať minimálne remízu. Kurz 3.9 z kategórie chválitebný.

Manchester City v sezóne 2014/2015 nevyhral v Lige majstrov čoby jediný zápas, ak sa tak má stať práve dnes, zvážim prvú ponuku na sobáš.

Dokopania čoskoro, sestry a bratia futbalisti.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal