Sledujte nás

Futbal

ARSENAL – BORUSSIA DORTMUND … Liga majstrov, skupina D

Podvedomie Borussie s postupom vo vrecku /12 bodov, 5 pred Arsenalom/ a jej následný prístup k zápasu vrátane zostavy bez Marca Reusa /otázni sú Sven Bender, Jakub Błaszczykowski, Mats Hummels, Oliver Kirch i Nuri Şahin/ ostávajú na Emirates nevyspytateľné teoreticky i prakticky, tobôž keď napriek evidentnej snahe nekopú kloppovci v Bundeslige žiadnu slávu.

Veriť výkonnostnej plnke súčasného Arsenalu s taktiež pozoruhodným zoznamom zranených /Jack Wilshere, Wojciech Szczesny, Mesut Özil, Mathieu Debuchy, Abou Diaby../ tiež nedokáže hocikto, súboj červenobielej a banánovočiernej ofenzívy tak sľubuje aspoň jedno – gól na oboch stranách.

Tipovať a vsadiť groše na duel, kde jeden musí a druhý nie je planou hrou roztopašných, súčasný Arsenal a Dortmund sú navyše tímy cítiace pád impéria vlastného manažmentu. Povedať ktoré z mužstiev daný fakt ovplyvní viac je ťažšie ako uveriť Ficovi helikoptérky pod oknom, remíza je logická práve tak ako ktorýkoľvek iný výsledok.

Pravdepodobné zostavy

Arsenal: Martinez, Huddart, Chambers, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Ramsey, Arteta, Rosicky, Podolski, Flamini Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Sánchez, Welbeck, Campbell, Sanogo, Akpom

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Langerak, Subotic, Papastathopoulos, Hummels, Piszczek, Błaszczykowski, Ginter, Durm, Grosskreutz, Schmelzer, Şahin, Kirch, Bender, Kehl, Kagawa, Gundogan, Jojic, Gorenc-Stankovic, Mkhitaryan, Aubameyang, Immobile, Ramos

V lige futbalových „posh“ nejde o všetko, šetrite CNS aj účet na neskôr. 

Dokopania zas, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal