Sledujte nás

Ostatné športy

Vrátila sa z West Palm Beach…

Ahojte športovci aj nešportovci,

Hlásim sa opäť po dlhšej dobe.

Nedávno som sa vrátila z ďalekej Floridy, kde sa konali v dňoch 10. – 16. novembra 2014 vo West Palm Beach majstrovstvá sveta v silovom trojboji a tlaku na lavičke federácie WPC. Stretli sa tam mnohé známe tváre, aby ukázali natrénované. Súťažilo sa na dvoch pódiách, ako je to už v Amerike pravidlom.

Pretekala som vo váhovej kategórii do 67,5kg s osobnou váhou 64 kg. Na prvý pokus som si nechala z opatrnosti naložiť 125kg, ktoré som s ľahkosťou zvládla. Druhý pokus 130kg som tiež absolvovala úspešne, poistiac si druhé miesto v absolútnom poradí. Tretí pokus som si užívala a snažila som sa prekonať už iba samu seba. Bohužiaľ na 142,5 kg mi ešte kúsok sily chýbal. Konečná bilancia prvé miesto v kat. do 67,5 kg , druhé miesto v absolútnom hodnotení žien. Som vďačná za tento úspech, za túto príležitosť, lebo tréningové podmienky som mala diplomaticky povedané neľahké. Môj sen by sa nikdy neuskutočnil, nebyť pomoci mojich priateľov, z ktorých každý prispel svojim dielom, a ja som im zaň veľmi vďačná.

Tento týždeň ma čaká World cup v Bratislave. Napriek problémom s časovým posunom sa vynasnažím podať čo najlepší výkon. Verím, že aj o výsledkoch tejto súťaže vám dám včas vedieť.

Autor: Dada Liptáková

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Ostatné športy