Sledujte nás

Hokej

Čo nové v NHL?

Viac ako štvrtina základnej časti je pre niektorých úspešne zvládnutá, no nájdu sa aj tímy, ktoré by sa radšej zobudili zo zlého sna.

Na čelo celej NHL sa dnes v noci vyšvihol Vancouver, no prvých 13 manšaftov sa drží v rozmedzí len 4 bodov. Tento ročník sa bojuje o priečky na oboch frontoch. V lotérii je vraj najväčší talent od draftu Sida v roku 2005. Connor McDavid, ako inak, Kanaďan. Toto meno si dobre zapamätajte, určite o ňom budete počuť. Do preťahovanej medzi Voráčkom a Crosbym na Hart Ross Trophy sa pritrafil Tyler Seguin z Dallasu. Pár vydarených zápasov a tento odchovanec bostonského hokeja sa vyhupol aj na vrchol streleckej tabuľky. Z Bostonu ho vymenili kvôli nedostatočnej produktivite za Louiho Erikssona. Ten sa v univerzitnom meste absolútne nechytil a šliape už druhú sezónu iba vodu.

Zo Slovákov sa chytil Marián Hossa, doposiaľ nazbieral 16 bodov za 3+13, no po kontroverznom ataku Coreyho Perryho vo včerajšom zápase sa bude musieť zotavovať.

Najviac svojmu tímu pomáha Jaro Halák – 11 výhier a 3 shutouty ho radia medzi najlepších brankárov celej ligy, a to Islanders mali minulý rok jednu z najhoršich obrán.

Novinkami týždňa sú: ohlásenie ukončenia kariéry Daniela Alfredssona a objavenie sa Martina Brodeura na tréningu Blues.

Hráč týždňa: Tyler Seguin (DAL)

Zápas týždňa:  Islanders – Penguins 5:4 (po s.n.)

Sklamanie  týždňa: San José Sharks

 

Power Ranking pre tento týždeň: 1. New York Islanders

2. Anaheim Ducks

3. Pittsburg Penguins

4. Montreal Canadiens

5. Tampa Bay Lightning

 

Na záver zdieľam jedno krásne hokejové video od fínskeho „producenta“ Janneho Makkonena, ak vám ujde slza, tak ste ten správny fanda.

Autor: Dalibor Fedák

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej