Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 16.kolo /pondelok/

Futbal sa na tunajšej pažiti kope od r.1892 a v celej krajine Albionu nenájdete štadión, kde by sa odohralo viac zápasov anglickej futbalovej elity ako práve tu.

The Grand Old Lady, známa ako Goodison, má dnes kapacitu 39,572 divákov a nájdete ju v štvrti Walton v slávnom Liverpoole.

EVERTON – QPR

Stret malých veľkých trénerských napoleonov Roberta Martineza a Harryho Redknappa sa v Goodison Parku a vôbec na ostrovoch očakáva s celkom slušným napätím. Možno preto, že je to ako dohrávka kola jediný zápas dňa, možno preto, že obe mužstvá ešte zďaleka neukázali na čo naozaj majú a na čo naozaj nie.

Everton je hlavne na domácom drne stále ďaleko od všeobecnej spokojnosti, v sezóne vyrobil už/až osem chýb priamo vedúcich ku gólu, čo je nateraz najvyššie číslo z celého pelotónu anglickej futbalovej top divízie. Pri 1.48 dnes favorit stretnutia.

QPR mohli schytať minulý týždeň na Swansea aj sedmu, vonku sú Jazdci Harryho Redknappa jednoducho na porazenie – v tomto roku prehrali všetkých sedem zápasov na hrude rivala, zaznamenajúc dva góly. Súperi zatiaľ naopak vystrelili na bránu Rangers 86-krát, viac ako na ktorúkoľvek inú v lige, ak dnes v Liverpoole pripočítate absenciu suspendovaného najplodnejšieho strelca hostí Charlieho Austina, s londýnčanmi to v Goodison Parku vyzerá na kolokviálne tínedžerské „celé zlé“. Pri 8.4.

Prehru modrých nevidím zo žiadneho uhla drnu „Grand Old Lady“, hráčom zápasu bude Mirallas. Ak nebude, nemusí, on jednoducho je.

Lay/Nevýhra QPR za desať, pri stave 0:1 pridať InPlay ďalších päť. Tutovka neexistuje, dnešok je výnimkou.

3:1, Mirallas

V r.1920 zaznamenal Goodison Park historicky najvyššiu návštevu na futbalovom zápase žien a tento rekord vydržal neuveriteľných 92 rokov /do 31.júla 2012/. Futbalová asociácia reagovala promptne a zakázala ženský futbal na dobu 50-ich rokov, dôvodiac, že čokoľvek podobné by mohlo ohroziť futbal mužov. Asi by sme mali prestať nadávať na Blattera, Platina a spol.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko