Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 17.kolo /sobota/

Futbal sústreďuje dva druhy mužov – tých, čo nemajú priateľku a tých, čo majú manželku. 17.kolo, sústreďme sa, amigos.

MANCHESTER CITY – CRYSTAL PALACE

Citizens sa vyšplhali už 3 body za Chelsea a jediný spôsob ako sa im držať chvosta je zbiť doma na Eastlands Palace. Kurz 1.32 pripomína tutovku, s ktorou sa podvedome a poľahky vysporiada i posledný zlomok chcenej logiky, o to viac, keď Palace /16.miesto/ má na Etihad podľa bookmakerov šancu vyhrať jediný duel zo 14-ich vzájomných.

Bolasie – Zaha, londýnska óda na radosť v pohybe, dnes pravdepodobne /i bohužiaľ/ zájde v Manchestri na krásu.

City porazí Crystal o dva góly.

SOUTHAMPTON – EVERTON

Skvelá dvojička futbalovo gumičkových tímov, dúfajme že po zápase Koeman na rozdiel od Clougha v Sheffielde /Svätí tam vypadli po prehre 1:0 z Capital One Cup/ Martinezovi ruku nakoniec podá. Po ohromujúcom štarte do sezóny Premier League prehrali Saints /5.miesto/ takmer neuveriteľné 4 posledné duely, rozbehnutý Everton s guľometčíkom Barkleym a frontálnym bucharom továrenskej značky Lukaku tak bude na St.Mary všetkým, len nie sparingom k vianočnému ružencu.

Southampton bez Morgana Schneiderlina, Victora Wanyamu, Florina Gardosa, Dusana Tadica i naposledy hyperpremotivovaného Jakea Hesketha, a aby málo nebolo, Graziano Pelle je na „fifty-forty“ zranený. Skôr fifty.

Everton neprehrá. Čo i bez Mirallasa.

TOTTENHAM – BURNLEY

Fatálne finálne fázy, toť Tottenham. Tím, ktorý herne pol zápasu paberkuje dokáže súperovi aplikovať toxín v jeho samom závere a bez šance resuscitovať, svoje vám o tom povie Wilfried Bony, ktorý proti Spurs spálil za Swans naposledy tri tutovky, aby naopak v závere zlomil doma Labutiam sen Eriksen /1:2/. V pohári Kohúty ostrambali Newcastle /4:0/, ak im esprit vydrží, nováčik z Burnley nemá na severe Londýna nárok. Ani pri šťastnej sedmičke v kurze na jeho výhru.

Kľúč k víťazstvu Spurs na White Hart Lane dnes v štvrti s najvyššou nezamestnanosťou v celom hlavnom meste sveta nosí hráč s menovkou Kane. Soldada bolo treba dávno predať, bo najväčšou chybou vôbec ho bolo kúpiť.

Pochettino doma neprehráva, a preto neprehrá. Tottenham porazí sedemnáste Burnley o gól.

PS. Viete, ako je to s tými priateľkami a manželkami. Väčšina mužov má to, čo si zaslúži. Ostatní sú slobodní.

Dosústredenia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko