Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 17.kolo /nedeľa/

Najkatolíckejšie mesto Anglicka, ktoré má zároveň ako jediné v celej krajine oficiálnu štvrť gayov a popri tom komunitu LGBT občanov v prepočte na hlavu veľkú jak San Francisco.

Liverpool nie je veru ani zďaleka iba o Cavern Clube, konskej stíplčeiz, či YNWA. I keď i pri tom slogane som teraz prvýkrát zapochyboval. Joke.

LIVERPOOL – ARSENAL

Na Anfield súboj dvoch, čo už dlho nie sú tam a hlavne tým, kým by v anglickej futbalovej superletke i na svetovom pódiu chceli byť. V tabuľke Premier League delí Reds a Gunners 5 bodov, v súčasnom hernom prejave oveľa menej, malý predvianočný Judáško by povedal že skoro nič. Pri pohľade na súčasné zostavy anglických klasikov prvýkrát v živote odmietam ponúknutú permanentku do 6.radu aj s 23%-nou zľavou, Welbeck, Giroud a Sterling spoko pobehajú aj v telke.

Bukmejkrové kurzy 2.8 versus 2.7 potvrdzujú všetky deriváty anglického „equal“ od roviny, rovnice, rovníka až po rovnakosť, ak dáte na remízu, spomeňte si na posledných /?/ 5:1 a uhnisanú stigmu na londýnskom delostreleckom kanóne.

Blbá nálada, hej. Dnes by ma nedostal ani Fero. Na pivo. Heh.

Dozajtra, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko