Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 19.kolo /pondelok/

Včerajší vabank na Man City zarobil iba nepažravým, kto pri 2:1 neistil InPlay akú takú výhru, kvalitne si dobabral záverečnú súvahu 2014.

Šťastena nie je ebola a radodajkou nikdy nebola, to kebyže hej, dávno sŕkam Karpatskú horkú a opeľujem gazánie na dôchodku. Posledný miniblog 2014, amigos.

LIVERPOOL – SWANSEA

Liverpool v posledných 5-ich stretoch so Swans neprehral ani raz /3 výhry/, po zranení Brada Jonesa bude dnes na Anfield v bráne znova s Mignoletom, vpredu s Fabiom Borinim, stále ale bez zadákov Dejana Lovrena, Glena Johnsona a Jona Flanagana. Čakanie na Sturridgea je dlhšie než to na Godota, dúfam že Daniel skončí lepšie ako literárny absurdista.

Ak niečo futbalová história nepamätá, tak výhru Labutí na hrude YNWA /3 remízy, 10 prehier/ a kouč Swansea Garry Monk je dosť chytrý nato aby vedel, že ak je čas dať hypoglykemický Liverpool dole, tak práve dnes. A hlavne predtým, ako zabalí svoj africký klenot s menovkou Bony a pošle ho za pár miliónov práve tu, k rieke Mersey. Can´t buy me love?

Liverpool neprehrá, lebo potom by musel žiť porazený.

PS: O 22:00 nezabudnite v Kanade na slovenskú hokejovú dvacinu, Američania jej vraj poslali esemesku v štýle „Godla, Good Luck!“.

Dočítania /MOŽNO/ v novom roku, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko