Sledujte nás

Futbal

Vianočný turnaj GLS

Tohtoročné Vianočné sviatky sa niesli v netradično-tradičnom duchu, po absolvovaní jedákovského maratónu sa konal maratón futbalový, v ktorom sa snúbila noblesa, technika a mimoriadne ba až heroické výkony.

Pod záštitou Mgr. Fabiána sa na GymnáziuL.Stoeckela v Bardejove rozhorela palubovka hneď deň po Štefanovi t. j. 27.12. 2014 a história sa začala písať rovno sama. Turnaj majstrov v malej kopanej, alebo inak turnaj ročníkov  “ad revidendum 2017”. S výnimkou jednej triedy, ktorá pre technické úskalia svoj tím neposkladala, si to medzi sebou rozdalo celkovo 5 mužstiev. V abecednom poradí sa nám predstavili 4.B, 4.C, 4.D, 4.E and last, but not least Old Boys GLS.

Štruktúra turnaja sa hrala systémom každý s každým a víťaz bral všetko (putovný pohár). Mená na súpiskách mužstiev dávali tušiť, že sa tu stretla skutočná elita tzv. bardejovských stratených talentov. Mená ako Fecko, Murcko, Petrič, Deďo, či Tkáč sú istotne známe nejednému futbalovému profíkovi.

Už prvý zápas turnaja potešil milovníkov rýchlych akcií a spotených dresov a čo to prezradil o kvalite tohto podujatia. Hralo sa vo vysokom tempe a ešte vyššej tepovej frekvencii. Zápasy, ktorých dĺžka bola 2x 8 minút boli výsostne útočné a s pribúdajúcimi minútami napínavejšie.

Víťazom turnaja sa stala 4.C, ktorej už úvodné vystúpenie v dresoch s logom sponzora dávalo tušiť, že tento turnaj neberú na ľahkú váhu. Na druhom mieste sa umiestnili matadori z Old Boys GLS, ktorí mladším ukázali, že vek je len číslo a dôležitejšie ako najnovšejšie účesy sú skúsenosti. Tretiu priečku obsadila 4.B, ktorej najširší káder sa musel hľadať na palubovke počas úvodných, nie príliš vydarených stretnutí. Štvrtú priečku obsadili chlapčiská zo 4.E, futbalové myslenie bolo na vysokej úrovni, no ako sa hovorí, oči by chceli, no nohy nevládali. Posledné a teda piate miesto sa ušlo 4.D, tím z najužším kádrom však prekvapil tímovým duchom a obetavosťou, či už na palubovke, alebo na večernej tlačovke na Regetovke. Ale ako sa vraví, prví raz budú poslední a poslední budú prví.

Na záver tejto bilancie by som len chcel zdôrazniť dve veci, a síce, že podobný  športový formát sa pevne verím zopakuje aj o rok, s vyššou účasťou a lepšou kvalitou poskytnutých služieb. A  že je veľmi milé  a vzácne, keď si to bývalí študenti namieria na svoju alma mater, aby sa poprali s profesormi a spolusúputníkmi, ale tentokrát nie pred tabuľou, ale na palubovke.
Športu zdar a futbalu zvlášť!

Kompletný výsledkový servis a finálna tabuľka

4.B vs. Old Boys – 0:6
4.C vs. 4.E – 6:5
4.D vs. Old Boys – 0:3
4.B vs. 4.C – 4:8
4.D vs. 4.E – 1:10
4.C vs. Old Boys – 4:3
4.B vs. 4:E – 10:3
4.C vs. 4.D – 8:4
4.E vs. Old Boys – 3:4
4.B vs. 4.D – 6:3

Umiestnenie

Mužstvo Počet bodov
 1. 4.C 12 bodov
 2.

Old Boys

9 bodov

 3.

4.B

6 bodov

 4.

4.E

3 body

5.

4.D

0 bodov

Galéria

 

Autor: David Kohut

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal