Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 19.kolo

Šťastní si lístky do lotérie nekupujú – radšej stávkujú. A vo finiši vždy platí „Když nemužeš, tak přidej“. Dnes ideme za veľa… 🙂

TOTTENHAM – MAN UNITED

Vsadiť na kohokoľvek z dnešnej dvojice na White Hart Lane je ako risknúť košickú operu s diabetičkou čo práve zbaštila Študentskú pečať, šetrime tachykardiu o pár hodín neskôr na Man City. Pochettino doma určite nepustí van Gaala k bodom tak ľahko ako naposledy slabunké Magpies z Newcastlu, keď po skvelej šnúre United hlesol Wayne do médií čosi o titule, Joseho chechot v škľabe bolo počuť až do špajze, kde som striedavo tlačil pangasia s treskou.

United v Londýne nevyhrá. Pri 2.3 Lay United.

SOUTHAMPTON – CHELSEA

Jasná šleha kola, zápas, na ktorého dianie sa InPlay tipérsky treba sústrediť viac ako na kurzy behajúce po obrazovke laptopu. Štvrtý Southampton sa po krátkom zimnom spánku znova zobudil /po 4 prehrách za sebou 2 víťazstvá/ a lídra zo Stamfordského mosta privíta na už teraz v švíkoch popraskanej St.Mary v nadšenej superforme. Kurz 5 na P ako parádny. Alebo akože Pellé.

Najsilnejšie futbalové mužstvo súčasnosti v hre vo vzduchu je Chelsea, pokiaľ to ešte nik nenapísal, rád to bude Stew. Courtois, Ivanovic, Terry, Cahill, Matic, robotická domobrana, na ktorú platí v súčasnosti iba ak nabitá flinta. Počet striel Kladivárov NULA v predošlom kole potvrdil nekompromisnú dominanciu borcov zo Stamford Bridge /i keď nezabúdam na Amalfitanovu tyč/, Jose Mourinho /nar. 26.1./ vstupuje v čas Vodnára a sila planéty Urán ho núti v ročníku 2015 dobyť Anglicko, to prinajmenšom. Dieťaťom Šťasteny sa niekedy jednoducho stačí narodiť.

1.87 na Chelsea je kurzík slabinger, treba vyčkať. Pri vedení domácich 1:0 jednoznačne pálka na Blues, pri vedení Blues zostanú dve možnosti – buď čakáme na remízu a vsadíme znova na Mourinha alebo si už maximálne ak purkneme do molitanu a otvoríme ďalší Šariš.

Blue is the colour, football is the game, we are all together, winning is our aim.

MAN CITY – BURNLEY

Zápas, kedy sa i bránky na Etihad tešia koľko vyfasujú, hlavne teda tá jedna. Clarets z Burnley spálili naposledy proti Liverpoolu viac šancí ako bardejovská kogeneračka drevnej štiepky, Sterling tak nováčika bez kompromisu priklincoval na predposlednú pozíciu v tabuľke.

Dnes si idú borci z Turf Moor do Manchestru po jasný kamión, pri 1.18 klikám All-In. Otázkou je v ktorej minúte a pri akom kurze, hlavné bude mať pravý ukazovák opäť rýchlejší než má Yaya ľavačku.

Dokopania pri poslednom zápase PL a v poslednom blogu roka 2014 zajtra, amigos. A hlavne tejkitízy.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko